Η υπουργός Υγείας Ανιές Μπουζέν θα είναι υποψήφια δήμαρχος του Παρισιού με το κόμμα του Μακρόν

Θα αντικαταστήσει τον Μπενζαμέν Γκριβό ο οποίος αποσύρθηκε λόγω σεξουαλικού σκανδάλου


ΚΟΣΜΟΣ
18:36
16/02/2020
Η υπουργός Υγείας Ανιές Μπουζέν θα είναι υποψήφια δήμαρχος του Παρισιού με το κόμμα του Μακρόν
3
loading

Η υπουργός Υγείας της Γαλλίας Ανιές Μπουζέν θα είναι υποψήφια δήμαρχος του Παρισιού με το κόμμα του Μακρόν στην θέση του Γκριβό, ο οποίος αποσύρθηκε λόγω σεξουαλικού σκανδάλου, δήλωσε μια πηγή που πρόσκειται στο κεντρώο κόμμα.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Μπενζαμέν Γκριβό, ο οποίος ήταν υποψήφιος για την δημαρχία της πρωτεύουσας με το κυβερνών κεντρώο κόμμα La République En Marche (LREM) του Εμανουέλ Μακρόν, αποσύρθηκε από την κούρσα όταν η ιστοσελίδα Pornopolitique, η οποία ασχολείται με την ερωτική ζωή πολιτικών και αξιωματούχων, ανέβασε την Πέμπτη ένα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου με τον ίδιο, το οποίο στη συνέχεια αναπαράχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την Παρασκευή ο Γκριβό αποσύρθηκε από την κούρσα για τις εκλογές που είναι προγραμματισμένες για τον επόμενο μήνα λέγοντας ότι θέλει να προστατεύσει την οικογένειά του.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Τόνο Μάσας.

  Αυτό το παραμύθι με τα σεξουαλικά σκάνδαλα και ξαφνικά βλέπουμε μια Ούρσουλα να βρίσκεται στην θέση που κατείχε κάποιος άξιος άνδρας αρχίζει και γίνεται πολύ ύποπτο... Μα πάρα πολύ υποπτο...λ

 2. avatar Τόνο Μάσας.

  Έχουμε πήξει στις Ούρσουλες και στις συμπεθέρες. Σπίτια δεν έχουν?

  1. avatar Έχουν.

   Εσύ;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει