Ο θάνατος του Έλληνα ομογενή επιχειρηματία, Φώτη Ντούλος, επιβεβαιώθηκε την περασμένη Πέμπτη, μετά από ολιγοήμερη παραμονή στο νοσοκομείο. Είχε εισπνεύσει μονοξείδιο του άνθρακα, συνδέοντας το εσωτερικό του αυτοκινήτου του με την εξάτμιση.

Η νέα εξέλιξη ωστόσο στην υπόθεση είναι ότι ο δικηγόρος του θέλει να αποδείξει Την αθωότητα του πελάτη του ακόμα και μετά θάνατον.

Ο Νορμ Πάτις, όμως, ο δικηγόρος του Έλληνα επιχειρηματία θέλει να διεξαχθεί κανονικά η δίκη, ώστε να αποδειχθεί η αθωότητα του πελάτη του, έστω και μετά τον θάνατό του, ο οποίος κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του.

Σημειώνεται ότι ο Φώτης Ντούλος και η σύζυγός του, Τζένιφερ είχαν έντονες διαφωνίες που αφορούσαν την επιμέλεια των πέντε παιδιών τους, γεγονός που τους είχε οδηγήσει στις δικαστικές αίθουσες.

Η Τζένιφερ Ντούλος, εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2019 και ο σύζυγός της κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της με τη συνέργεια της πρώτης του συζύγου, Μισέλ Τρακόνις, η οποία κατηγορήθηκε για παραποίηση και κατασκευή πλαστών στοιχείων.

Όσον αφορά το αίτημα του δικηγόρου του Φώτη Ντούλος, κάτι τέτοιο φαίνεται πως είναι εξαιρετικά σπάνιο, να συνεχιστεί δηλαδή η δικαστική διαδικασία μετά τον θάνατο του κατηγορουμένου.