Οι αρχές του Κονέκτικατ έκαναν σήμερα έρευνα στο σπίτι του Έλληνα ομογενούς Φώτη Ντούλος, μία ημέρα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε ο 52χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο της εν διαστάσει συζύγου του Τζένιφερ.

Ο Ντούλος παραμένει νοσηλευόμενος και σε «φρικτή» κατάσταση, όπως αναφέρει η New York Post, στο Jacobi Medical Center.

Η έρευνα στην έπαυλη του Ντούλος στο Φάρμινγκτον, όπου ο ίδιος βρέθηκε χθες μέσα στο γκαράζ, έγινε από την Αστυνομία του Κονέκτικατ. Παραμένει άγνωστο ακριβώς ποιο ήταν το αντικείμενό της.

Ο επιχειρηματίας επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του  εισπνέοντας τα καυσαέρια από τη μηχανή του αυτοκινήτου του, την ώρα που τον περίμεναν στο δικαστήριο για να συζητηθεί το θέμα της εγγύησής του.

Παρά την κατάστασή του, η διαδικασία προχώρησε κανονικά και ο δικαστής έκρινε πως ο 52χρονος θα συλληφθεί εκ νέου όταν εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο. Επίσης αύξησε την εγγύησή του κατά μισό εκατομμύριο δολάρια, στα 6,5 εκατ.

Το πρόβλημα προέκυψε όταν ανακαλύφθηκε πως ένα από τα ακίνητα που χρησιμοποιήθηκαν για να βγει η εγγύηση ήταν κατασχεμένο.

Την ίδια ώρα, έγινε σήμερα γνωστό πως μια πρώην συνάδελφος και «πολύ καλή φίλη» του Φώτης Ντούλος τον βοήθησε με την αρχική του εγγύηση.

Η Άννα Κάρι, από τη Βόρεια Καρολίνα, υπέγραψε υποσχετική ύψους τριών εκατομμυρίων δολαρίων και έκοψε και δύο επιταγές 147.000 δολαρίων για να βοηθήσει να καλυφθεί το αρχικό ποσό.

Ντούλος και Κάρι δούλευαν μαζί στη Νέα Υόρκη και η Κάρι ήταν με τον Ντούλος πριν την απόπειρα αυτοκτονίας του.

«Είναι παλιοί φίλοι που ανέπτυξαν φιλία πριν από πολλά χρόνια, στη δουλειά, και από αφοσίωση στη φιλία τους εκείνη η Κάρι βοήθησε τον κ. Ντούλος» σχολίασε ο δικηγόρος του προσθέτοντας: «Όλοι θα είμαστε τυχεροί αν έχουμε έναν τόσο πιστό φίλο».