Με βάρος που ξεπερνούσε τα 445 κιλά, ο Paul Mason ήταν κάποτε ο παχύτερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο 52χρονος Βρετανός κατάφερε να χάσει πάνω από 290 κιλά και σήμερα έχει φτάσει τα 150.

Η ιστορία του ήταν το αντικείμενο τηλεοπτικής εκπομπής όπου τον είδε η 40χρονη Rebecca Mountain. Μπορεί η ίδια να ζει στις ΗΠΑ, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, αλλά το ίντερνετ εκμηδενίζει τις αποστάσεις κι έτσι η γυναίκα επικοινώνησε μαζί του μέσω Facebook προσφέροντάς του βοήθεια για να βρει έναν χειρουργό που θα αφαιρούσε όλο το δέρμα που «φορτώνει» σήμερα το κορμί του, μετά την απώλεια τόσων πολλών κιλών.

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και δεν άργησε να έρθει και ο έρωτας, παρότι το ζευγάρι δεν έχει συναντηθεί ποτέ από κοντά.

«Είμαι φουλ ερωτευμένος μαζί της, δεν θα μπορούσε να μου έχει συμβεί κάτι καλύτερο. Γίναμε πολύ καλοί φίλοι και τώρα είμαστε ζευγάρι. Θέλω απελπισμένα να τη συναντήσω πρόσωπο με πρόσωπο. Είναι η προσωπικότητά της, το πάθος της και το χαμόγελό της που με έκαναν να την ερωτευτώ», δηλώνει ο Mason στην εφημερίδα Sun.

Ο 52χρονος το έριξε στο φαγητό έπειτα από έναν χωρισμό και κατέληξε να λαμβάνει 20.000 θερμίδες την ημέρα.
«Ήμουν επιφυλακτικός στην αρχή αλλά όταν ειδωθήκαμε στο Facebook ένιωσα άνετα. Μιλούσαμε για 4,5 ώρες και ο έρωτας ήρθε γρήγορα», τόνισε ο Mason.

Παρά τη λαχτάρα του για τη Rebecca, ο Paul δεν μπορεί να ταξιδέψει στις ΗΠΑ λόγω προβλημάτων υγείας που συνδέονται με την παχυσαρκία του, αλλά η Rebecca ετοιμάζει τη δική της επίσκεψη στη Βρετανία.

«Ανυπομονώ να περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας μαζί», λέει ο Paul.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο