Ο Τζορτζ Μάικλ έφυγε από τη ζωή τα Χριστούγεννα του 2016, σε μία τραγική ειρωνεία για τον διάσημο τραγουδιστή ο οποίος είχε κάνει τη μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Last Christmas». Ωστόσο οι τραγικές συμπτώσεις συνεχίστηκαν, καθώς τα φετινά Χριστούγεννα πέθανε και η αδερφή του.

Ο λόγος για την 55χρονη Μέλανι Παναγιώτου, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της από τη μεγαλύτερη αδερφή της, Γιόντα Παναγιώτου.

Την είδηση μεταδίδουν όλα τα διεθνή Μέσα ενημέρωσης, όπως ο Independent, ενώ η αστυνομία ανέφερε στη mirror τον θάνατο ο οποίος δεν θεωρείται ύποπτος, αλλά ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια.

 

«Η αστυνομία κλήθηκε από την υπηρεσία των ασθενοφόρων του Λονδίνου στις 19:35 περίπου την Τετάρτη 25/12, για να αναφέρει τον ξαφνικό θάνατο μίας γυναίκας, ηλικίας περίπου 50 ετών, στη διεύθυνση Oak Hill Park, NW3. Ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται από την αστυνομία ως ύποπτος», ανέφερε η Μητροπολιτική αστυνομία.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Τζον Ριντ, τόνισε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Μέλανι πέθανε ξαφνικά. Απλά ζητάμε την τήρηση της ιδιωτικής ζωής της οικογένειας, γι΄ αυτή την θλιβερή εποχή. Δεν θα υπάρξουν περαιτέρω σχόλια».