Τρεις έφηβοι ομολόγησαν πως ήταν εκείνοι που απείλησαν ένα ζευγάρι γυναικών, μέσα σε λεωφορείο, στο Λονδίνο, ζητώντας τους να κάνουν διάφορες σεξουαλικές πράξεις.

Η 28χρονη Melania Geymonat και η σύντροφός της Christine Hannigan επέβαιναν σε ένα διώροφο νυχτερινό λεωφορείο στο Κάμντεν του βόρειου Λονδίνου, στις 30 του περασμένου Μαΐου, όταν δέχθηκαν επίθεση από τους τρεις νεαρούς.

Τα τρία αγόρια, ηλικίας 15,16 και 17 ετών, οδηγήθηκαν χθες ενώπιον δικαστηρίου, αρνούμενοι την κατηγορία της παρενόχλησης μέσω απειλών και της λεκτικής παρενόχλησης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, οι δύο γυναίκες περικυκλώθηκαν από τα τρία αγόρια, που τους πετούσαν νομίσματα και τους έκαναν άσεμνες χειρονομίες επειδή αρνήθηκαν να κάνουν σεξουαλικές πράξεις, όπως τους ζητούσαν.

Στο βίντεο, που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από τη Metropolitan Police, φαίνεται η Hannigan να κατευθύνεται προς έναν από τους νεαρούς, ο οποίος της έχει πάρει την τσάντα, κι εκείνος αρχίζει να τη γρονθοκοπεί, ενώ χτυπάει και την Geymonat που έσπευσε να τη βοηθήσει.

Το περιστατικό κράτησε εννέα λεπτά. Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει δύο ημέρες.