Αυτό το στριπτιτζάδικο μπορεί να βρίσκεται σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς του κόσμου, ωστόσο οι θαμώνες και οι ιδιοκτήτες του φαίνεται πώς το έχουν εγκαταλείψει… ή χαρίσει στην… ιχθυοπανίδα.

Μάλλον η θέση τους, αρκετά μέτρα κάτω απτό νερό, δεν ήταν και τόσο κεντρικό σημείο για όσους ήθελαν να διασκεδάσουν.

Το Nymphas Show Bar, που ακόμα διαθέτει τους γνωστούς στύλους για τις χορεύτριες, ανακαλύφθηκε ξανά από τον φωτογράφο Gil Koplovitz κατά τη διάρκεια της κατάδυσής του στο Eilat του Ισραήλ.

Έχει περιγραφεί ως το πιο εντυπωσιακό νυχτερινό κέντρο του κόσμου, ωστόσο ακόμα και ο Koplovitz δεν είναι σίγουρος για πόσο καιρό βρίσκεται το συγκεκριμένο club στο βυθό. Ο δύτης και φωτογράφος δήλωσε στη Huffington Post: «Η είσοδος είναι πάνω από το νερό. Οι άνθρωποι πρέπει να διασχίσουν μία γέφυρα 70 μέτρων και να κατέβουν από σκαλιά. Δεν βρέχονται οι πελάτες».

Οι περισσότερες καρέκλες και τα τραπέζια δεν έχουν μετακινηθεί, όπως και η πίστα με τους στύλους. Ένα άδειο μπουκάλι με νερό βρίσκεται ακόμα πάνω στα λίγα έπιπλα του κέντρου. Οι μόνοι που φαίνεται να ενδιαφέρονται για το club είναι τα ψάρια που το «βλέπουν» από τα παράθυρα.