Νεκρή από αστυνομικά πυρά μέσα στο ίδιο της το σπίτι έπεσε μια γυναίκα από το Τέξας, ενώ έκανε babysitting στον 8χρονο ανιψιό της.

Η 28χρονη Atatiana Jefferson πυροβολήθηκε το Σάββατο μέσα στο σπίτι της στο Forth Worth, όπως αναφέρει η New York Post.

Η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί από έναν γείτονα, ο οποίος ανέφερε πως η μπροστινή είσοδος του σπιτιού της Jefferson ήταν ανοιχτή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας αστυνομικός, που βρισκόταν στην πίσω αυλή του σπιτιού, είδε κάποιον από το παράθυρο, έβγαλε το όπλο του επειδή ένιωσε απειλή. Στη συνέχεια πυροβόλησε τη Jefferson και τη σκότωσε μέσα στο υπνοδωμάτιό της. Το βίντεο από την κάμερα που είχε πάνω του προκαλεί σοκ.

«Δεν έκανε τίποτα κακό, ήταν μέσα στο σπίτι της, προσπαθώντας να προστατεύσει το σπίτι και τον γιο μου» δήλωσε η μεγαλύτερη αδελφή της και μητέρα του 8χρονου.

«Θέλεις δικαιοσύνη, αλλά η δικαιοσύνη δεν θα φέρει την αδελφή μου πίσω» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αστυνομικός που πυροβόλησε έχει τεθεί σε αναγκαστική άδεια μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για το περιστατικό.

Τραγική ειρωνεία, ο γείτονας που ειδοποίησε τις αρχές δηλώνει πως τηλεφώνησε από ενδιαφέρον, επειδή ήξερε πως η 28χρονη φιλοξενούσε τον ανιψιό της, και όταν είδε την πόρτα ανοιχτή ήθελε να σιγουρευτεί πως ήταν όλα καλά.

(φωτογραφία αρχείου)