Σκηνές που θυμίζουν «Fight Club» ανηλίκων καταγράφει ένα σοκαριστικό βίντεο από τη Ρωσία. Μία πληροφορία που έφτασε τυχαία στην αστυνομία, όπως γράφει το RT, αποκάλυψε κύκλωμα μαθητών που έβαζαν μικρότερα παιδιά να δέρνονται άγρια κι εκείνοι να στοιχηματίζουν στον καλύτερο.

Παιδιά ηλικίας 10 ή 12 ετών συμμετείχαν στο ανεξέλεγκτο και χωρίς κανόνες ξύλο, την ώρα που οι μεγαλύτεροι στοιχημάτιζαν πάνω τους και εισέπρατταν κέρδη.

Συνήθως οι «αγώνες ξύλου» γίνονταν στα δάση και περιλάμβαναν τα πάντα, γροθιές, κλωτσιές, χτυπήματα κάθε είδους και τεχνικές που παραπέμπουν σε είδη πάλης.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν μία μαθήτρια της 5ης τάξης κατέγραψε τους ξυλοδαρμούς και έδειξε το βίντεο στον πατέρα της, ο οποίος το δημοσιοποίησε, προκαλώντας ανατριχίλα από την αγριότητα των χτυπημάτων των μικρών παιδιών.

Η διεύθυνση του σχολείου στο οποίο φοιτούν τα παιδιά αρνήθηκε την ύπαρξη του «fight club», υποστηρίζοντας πως οι μαθητές απλώς τσακώνονταν. Οι γονείς όμως επιμένουν πως οι αγώνες πάλης διοργανώνονταν συχνά και δεν θύμιζαν έναν συνηθισμένα καβγά μεταξύ παιδιών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την υπόθεση ερευνά τώρα η αστυνομία της Μόσχας.

Προσοχή, οι εικόνες που ακολουθούν είναι σκληρές…