Συνέχεια στην ιστορία της κοπέλας με νανισμό που υποκρινόταν την 9χρονη ενώ ήταν τουλάχιστον 14 ετών, προκειμένου να βρει οικογένεια, δίνει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Η Νατάλια που είχε παρουσιάσει ότι κατάγεται από την Ουκρανία, έγινε αφορμή για να ξεδιπλωθεί ένα «θρίλερ», αφού είχε υιοθετηθεί από μία οικογένεια, που στη συνέχεια την κατηγόρησε για απειλές θανάτου. Μάλιστα οι θετοί γονείς της κατηγορούνται για εγκατάλειψη ανηλίκου, αφού την άφησαν στην Ιντιάνα και διέφυγαν στον Καναδά το 2013.

Πριν εκδικαστεί η υπόθεση και εξεταστούν και οι αιτιάσεις της οικογένειας Μπαρνέτ, στην οποία είχε βρει στέγη η Νατάλια, η Daily Mail αποκαλύπτει ότι η γεννημένη στην Ουκρανία κοπέλα βρήκε μία νέα οικογένεια.

Αυτή είναι η οικογένεια Mans που ήδη είχε 5 παιδιά.

Η πατρική φιγούρα της οικογένειας, Antwon, πρόσφατα έγινε πάστορας σε χριστιανική εκκλησία, ενώ η σύζυγός του Cynthia είναι υπεύθυνη σε ένα κατάστημα McDonald’s.

Αμφότεροι αρνήθηκαν να μιλήσουν για την υπόθεση, όμως οι φωτογραφίες που έχει ποστάρει η Cynthia στο Facebook επιβεβαιώνουν την εξέλιξη αυτή.

«Η συγκεκριμένη οικογένεια λειτουργεί σαν καλός Σαμαρείτης. Δεν είναι κάτι τρελό. Είναι καλοί άνθρωποι. Έτυχε να συναντήσουν τη Νατάλια που κανείς δεν θα ενδιαφερόταν για αυτή και φρόντισαν να κάνουν κάτι. Αν είναι αλήθεια ότι οι γονείς της, την παράτησαν, είναι τραγικό. Δεν είμαι γιατρός ή ψυχίατρος, αλλά έχω μιλήσει με τη Νατάλια και την έχω πιστέψει. Αν με ρωτάτε για το αν πιστεύω ότι είναι 30 ετών, το θεωρώ γελοίο», είπε ένας φίλος της οικογένειας που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη οικογένεια, είχε καταθέσει αίτηση για να πάρει τη Νατάλια και το 2016, αλλά την απέσυραν όταν ενημερώθηκαν για την αλλαγή στην ημερομηνία γέννησής της.

Οι κατηγορίες των Μπαρνέτ

Η προηγούμενη οικογένεια της Νατάλια έχει διατυπώσει τρομακτικές κατηγορίες εναντίον της κοπέλας που φέρεται να πάσχει από μία σπάνια μορφή δυσπλασίας και ο νανισμός να μην της επιτρέπει να έχει ύψος πάνω από 1 μέτρο.

Η Κριστίν Μπαρνέτ ανέφερε ότι η «μικρή» στην υποτιθέμενη ηλικία των 9 άρχισε να έχει περίοδο και η συμπεριφορά της δεν ταίριαζε με ενός παιδιού της ίδιας ηλικίας.

Μάλιστα τόνισε ότι είχε διατυπώσει απειλές εναντίον των μελών της οικογένειας ότι θα τους σκοτώσει στον ύπνο τους. Την είχε κατηγορήσει επίσης ότι της είχε ρίξει χλωρίνη στον καφέ.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης, οι εκπρόσωποι της οποίας καλούνται να αποφανθούν αν η Νατάλια είναι μία έφηβη κοπέλα 16 χρονών με «πρόσωπο μωρού» ή μία 30χρονη κοινωνιοπαθής που υποκρίνεται το παιδί.