Αίσθηση προκάλεσε στην κοινή γνώμη της Πάφου η είδηση ότι δυο γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου πιάστηκαν χθες στα χέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive.com οι δυο γιατροί ήρθαν σε αντιπαράθεση για προσωπικούς λόγους με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και να πιαστούν στα χέρια.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ένας από τους δυο γιατρούς φέρεται να ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά του δεύτερου για αποστολή μηνυμάτων στο κινητό της γυναίκας του, με αποτέλεσμα να τον επισκεφθεί στο ιατρείο του και να του ζητήσει το λόγο που στέλνει τα μηνύματα. Εκεί δεν άργησαν να ψηλώσουν οι τόνοι, με αποτέλεσμα οι δυο γιατροί να πιαστούν στα χέρια.

Μετά το περιστατικό ο δεύτερος γιατρός πήγε στην αστυνομία και έκανε καταγγελία ότι δέχθηκε επίθεση από συνάδελφό του. Ακολούθως, σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive, αν και γιατρός του Δημοσίου, επισκέφθηκε ιδιωτική κλινική διαμαρτυρόμενος ότι κτυπήθηκε από τον συνάδελφό του.

Η αστυνομία Πάφου αναμένεται να προχωρήσει σε σειρά καταθέσεων για το θέμα αυτό, αφού ήδη με την δημοσιοποίησή του πήρε διαστάσεις.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber