Μία 23χρονη λάτρης της extreme yoga προσπάθησε να κάνει μία δύσκολη άσκηση στην άκρη του μπαλκονιού του διαμερίσματός της στον 6ο όροφο πολυκατοικίας στο κτίριο στο βορεοανατολικό μεξικανικό κράτος Νουέβο Λεόν το περασμένο Σάββατο.

Η Αλέξα Τεράζας, όπως αναφέρει η New York Post, γλίστρησε και έπεσε στον δρόμο μπροστά καθώς η άσκηση απαιτούσε να κρεμαστεί από την εξωτερική πλευρά του μπαλκονιού.

Μια εικόνα που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει μια νεαρή γυναίκα, που έχει ταυτοποιηθεί από την μεξικανική εφημερίδα El Universal, ως την 23χρονη να κρέμεται από το μπαλκόνι.

Η 23χρονη μεταφέρθηκε άμεσα από το προσωπικό του Ερυθρού Σταυρού σε νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε 11ωρη χειρουργική επέμβαση ενώ πλέον νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη κατάγματα τόσο στα πόδια όσο και στα χέρια, αλλά και στους γοφούς και το κεφάλι.

Σύμφωνα με αναφορές από μεξικανικά ΜΜΕ η 23χρονη μπορεί και να μην καταφέρει να περπατήσει για τα επόμενα χρόνια μέχρι να καταφέρει να βγει από την επίπονη διαδικασία της αποκατάστασης και μέχρι να ξαναδέσουν τα σπασμένα σημεία του σώματός της.

Οι γείτονες της κοπέλας ανέφεραν ότι  την έβλεπαν συχνά της Τεράζας να κάνει το επικίνδυνο ακροβατικό από την άκρη του μπαλκονιού της.