Ο Ρίτσαρντ Ρέγκλαντ έχασε τη ζωή του στο Foster Falls State Park στο Τενεσσί κατά τη διάρκεια των διακοπών του με τους φίλους του το 2017, λίγο πριν κλείσει τα 23.

Έκτοτε οι γονείς του έψαχναν να βρουν απαντήσεις στα αίτια θανάτου του. Και τώρα μπορούν να ηρεμήσουν καθώς βρέθηκε η κάμερα με την οποία ο γιος του κατέγραφε -εν αγνοία του- τις τελευταίες του στιγμές αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Independent.

O YouTuber Rich Aloha, που κάνει συχνά καταδύσεις και αυτοαποκαλείται κυνηγός θησαυρών, βρήκε την κάμερα του νεαρού κατά τη διάρκεια μιας βουτιάς, μέσα στην οποία βρέθηκαν αρκετά βίντεο.

Ο Aloha εντόπισε μέσω του Google τους γονείς του Ρίτσαρντ προκειμένου να τους παραδώσει την κάρτα μνήμης της κάμερας. «Σημαίνει τα πάντα για εμάς ότι έκανε όλη αυτή την έρευνα, αναρίθμητα τηλεφωνήματα, δεν σταμάτησε μέχρι να μας βρει» είπε στο WSB TV η μητέρα του νεαρού που έχασε τη ζωή του, Robin McCrear.

Δείτε το βίντεο:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.