Η θεία των δύο υπόπτων για τη βομβιστική επίθεση στη Βοστώνη δήλωσε ότι δεν πιστεύει ότι εμπλέκονται στο έγκλημα και λέει ότι το FBI δεν έχει άλλα στοιχεία πέρα από τις φωτογραφίες των δύο νέων ανδρών που περπατούσαν στο δρόμο κοντά στη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου. Μάλιστα, αναφέρει ότι πιστεύει πως όλο αυτό ήταν στημένο.

Η Μάρετ Τσερνάεβα, η οποία ζει στο Τορόντο και είναι απόφοιτος της νομικής, ανέφερε μιλώντας στο CBC News ότι δεν έχει ακόμα επικοινωνήσει με τον αδερφό της, Άνζορ, ο οποίος είναι ο πατέρας των δύο υπόπτων, Ταμερλάν και Τζοχάρ Τσερνάεβ.

«Τα ανίψια μου δε μπορεί να είναι μέρος αυτού της φρικτής ενέργειας που διαπράχθηκε στους δρόμους της Βοστώνης», είπε.

«Τα γνωρίζω αυτά τα δύο ανίψια, έξυπνα παιδιά, καλά παιδιά- δεν έχουν κίνητρο για αυτό. Δεν έχουν ιδέες που να τους οδηγήσουν σε μια τέτοια πράξη. Δεν ισχύει, δεν μπορεί να είναι αλήθεια».

Η Μ. Τσερνάεβα είπε ακόμη ότι ζει στον Καναδά από το 1996 και δεν είχε δει τα ανίψια της τα τελευταία 5-6 χρόνια. Ωστόσο, είχε μιλήσει στον 26χρονο Ταμερλάν πριν από δύο χρόνια, όταν γεννήθηκε η κόρη του και ξανά πριν από ένα χρόνο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.