Τον άγριο καβγά που ξέσπασε ανάμεσα σε δύο γυναίκες στο πάρκινγκ καταστήματος στη Τζόρτζια των ΗΠΑ κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας. Έναν καβγά που είχε τραγική εξέλιξη, καθώς το τριών μηνών βρέφος που κρατούσε η μία γυναίκα στα χέρια της έπεσε στο έδαφος την ώρα της έντασης και έχασε τη ζωή του.

Στο βίντεο διακρίνεται η 26χρονη Karen Lashun Harrison να τσακώνεται με την άλλη γυναίκα στο πάρκινγκ την ώρα που κρατά το μικρό αγόρι της στα χέρια της, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό WALB-TV.

Η δεύτερη γυναίκα χτυπά με μία σακούλα στην 26χρονη και το μωρό πέφτει στο έδαφος. Καθώς ο καβγάς συνεχίζεται, πολίτες τρέχουν στο σημείο για να βοηθήσουν το αγοράκι.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες…

Το παιδί μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του, ανέφεραν οι Αρχές, σύμφωνα με τη NYPost.

Η Harrison είπε αργότερα στην αστυνομία ότι το παιδί τραυματίστηκε όταν έπεσε από τα χέρια ενός φιλικού προσώπου.

Στη γυναίκα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία, ενώ στη δεύτερη γυναίκα δεν έχουν ασκηθεί διώξεις, χωρίς πάντως να αποκλείεται κι άλλη σύλληψη. «Είναι πολύ θλιβερό δύο ενήλικες να τσακώνονται σε δημόσιο χώρο. Ειδικά την ώρα που κρατούν ένα παιδί τριών μηνών», δήλωσε ο αστυνομικός Williams στον σταθμό WTXL.