Ένα οικογενειακό δράμα παίχτηκε στην πόλη Rajkot της Ινδίας, όταν μια πενταμελής οικογένεια τυλίχτηκε στις φλόγες, για να διαμαρτυρηθεί για την κατεδάφιση του σπιτιού της.

Η οικογένεια αυτοπυρπολήθηκε έξω από κρατικό κτίριο, την Τετάρτη. Ο 40χρονος Bharat Mansingh πέθανε αφού μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Τα υπόλοιπα μέλη, τρεις γυναίκες και ένας άντρας, μεταφέρθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα. Δύο από αυτούς είναι σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τη DailyMail.

Όπως φαίνεται, προέβησαν στην πράξη αυτή, έπειτα από μακροχρόνια διαμάχη με οικογένειες που ζούσαν στο ίδιο οικόπεδο. Η οικογένεια των Mansingh, που είναι μετανάστες από το Νεπάλ, πίστευαν ότι ο δήμος θα κατεδάφιζε το σπίτι τους και πήγαν να συζητήσουν την υπόθεση με τις αρμόδιες αρχές.

Όμως, δεν έλαβαν ικανοποιητικές απαντήσεις. Η αντίδρασή τους ήταν να λουστούν με κηροζίνη και να τυλιχτούν στις φλόγες, μπροστά στα μάτια περαστικών που κοιτούσαν έντρομοι.

Δυνάμεις ασφαλείας κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες και να μεταφέρουν την οικογένεια στο νοσοκομείο Rajkot Civil Hospital, όπου και ο 40χρονος εξέπνευσε.