Σάλο στην Αργεντινή έχει προκαλέσει η βίαιη συμπεριφορά ενός επιχειρηματία, ο οποίος, μάλιστα, δεν δίστασε να επιχειρήσει να πνίξει τη σύντροφό του. Ο Έστεμπαν Μαλλόρκα Τεμπαλντί όχι μόνο επιχείρησε να σκοτώσει το μοντέλο, Καμίλα Σέρα, αλλά ξέσπασε και στους αστυνομικούς που προσπάθησαν να τον συλλάβουν.

Όπως βλέπετε στο βίντεο, ο 32χρονος επιχειρηματίας από την Αργεντινή, πετάει τις χειροπέδες και προσπαθεί να τις σπάσει εξοργισμένος και με γυμνά χέρια. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν στο διαμέρισμά του στο Μπουένος Άιρες στις αρχές του περασμένου μήνα. Ο 32χρονος επιτέθηκε σε τουλάχιστον 13 αστυνομικούς πριν τελικά καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Ωστόσο, παρά τις βαριές κατηγορίες εναντίον του, ο Έστεμπαν αφέθηκε ελεύθερος λίγες ώρες αργότερα με περιοριστικούς όρους και την υποχρέωση να φοράει «ηλεκτρονικό βραχιολάκι», καθώς η έρευνα για την υπόθεση δεν έχει ολοκληρωθεί.

«Θα απολαμβάνω το πώς θα σε σκοτώνω»

Η πρώην σύντροφός του, η οποία έπεσε θύμα της βίαιης συμπεριφοράς του και φοβήθηκε για τη ζωή της έχει δημοσιοποιήσει φωτογραφίες από παλαιότερους ξυλοδαρμούς της, ενώ δίνει συνέχεια συνεντεύξεις για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του τότε αγαπημένου της.

Η ίδια δήλωσε ότι μία κρίση ζήλιας του ήταν η αιτία της επίθεσης που δέχτηκε. Εκείνος την πλησίασε, τη φίλησε τρυφερά και της είπε: «Απόλαυσε τα τελευταία λεπτά της ζωής σου. Θα απολαμβάνω το πώς θα σε σκοτώνω». Τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης της, καθώς την άρπαξε από το λαιμό και προσπαθούσε με δύναμη να την πνίξει.

«Έκλεισα τα μάτια μου και ετοιμάστηκα για να πεθάνω» ανέφερε το μοντέλο. Ωστόσο, κατάφερε να γλιτώσει από τη μανία του, να ξεφύγει και να καλέσει την αστυνομία.