Ο δήμαρχος της περιοχής Montignoso στην Ιταλία έγινε έξω φρενών όταν ανακάλυψε ότι οι δημοτικοί υπάλληλοι αντί να εργάζονται… έβλεπαν ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, και μάλιστα σα να μην έφτανε μόνο αυτό, ότι ο χρόνος παραμονής τους στις συγκεκριμένες σελίδες έφτανε και τις… έξι ώρες την ημέρα!

Ο Narcisio Buffoni έδωσε αμέσως εντολή να διακοπεί η πρόσβαση στο διαδίκτυο, όταν ενημερώθηκε ότι αρκετοί από το προσωπικό του δήμου, αντί να χρησιμοποιούν τους υπολογιστές για να κάνουν τη δουλειά τους… ικανοποιούσαν τις σεξουαλικές τους ορέξεις.

Ακόμη, ανακάλυψε ότι γινόταν εκτεταμένη χρήση του διαδικτύου σε σελίδες όπως το Facebook, όμως αυτό που τον εξόργισε περισσότερο ήταν οι ροζ διαθέσεις των υπαλλήλων του!

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι διαπιστώθηκε μη κατάλληλη χρήση του διαδικτύου στα γραφεία του δήμου, και γι’ αυτό διεκόπη η πρόσβαση σε αυτό. Δε μπορώ να αποκαλύψω ποιες ιστοσελίδες επισκέπτονταν, εκτός από το ότι δεν είχαν καμία σχέση με τη δουλειά και ήταν… ανήθικου περιεχομένου. Το γεγονός αυτό αφορά ορισμένους υπαλλήλους και όχι και τους 74 του δήμου» είπε ο ίδιος.