Η Διοίκηση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας δήλωσε ότι δεν είναι ακόμα σε θέση δώσει έγκριση για δοκιμαστικές πτήσεις των αεροσκαφών Dreamliner της εταιρείας Boeing, ενώ αρνήθηκε τις αναφορές από τα μέσα ενημέρωσης ότι οι δοκιμές θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα.

«Οι αναφορές ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι δοκιμαστικές πτήσεις των Boeing 787 είναι αναληθείς», δήλωσε η εκπρόσωπος της Υπηρεσίας, Λόρα Μπράουν, στο πρακτορείο Ρόιτερς. Η εταιρεία Boeing αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Το πρόβλημα που εντοπίστηκε πρόσφατα στις μπαταρίες, ανάγκασε τις ρυθμιστικές αρχές να απαγορεύσουν την πραγματοποίηση πτήσεων σε 50 Dreamliners , τα οποία έχουν διατεθεί σε αεροπορικές εταιρείες.

Η Boeing παρουσίασε, την περασμένη εβδομάδα, την πρότασή της για ανασχεδιασμό του συστήματος των μπαταριών, την οποία και εξετάζει η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.