Δημοσίευμα-πρόκληση της Sabah: «Βρήκε» ηγετικό στέλεχος των γκιουλενιστών στην Αθήνα

Υποστηρίζει ότι μένει στην Αγία Παρασκευή και τον συνδέει με τους «8» Τούρκους αξιωματικούς


ΕΛΛΑΔΑ
12:16
13/05/2019
Δημοσίευμα-πρόκληση της Sabah: «Βρήκε» ηγετικό στέλεχος των γκιουλενιστών στην Αθήνα
1
loading

Ένα ηγετικό στέλεχος της Οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν, ισχυρίζεται πως εντόπισε η μεγαλύτερη εφημερίδα της Τουρκίας, η Sabah, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για άντρα με το όνομα Γιαλτσίν Εσμέκ, ο οποίος λειτουργεί ηγετικά στο δίκτυο προώθησης στελεχών της οργάνωσης, που η Τουρκία θεωρεί τρομοκρατική, στην Ευρώπη.

Δημοσιογράφοι ειδικού τμήματος ερευνών της εφημερίδας εντόπισαν τον Γιαλτσίν στην Αθήνα και φωτογράφισαν το αυτοκίνητό του που φέρει γερμανικές πινακίδες.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Αθήνα αποτελεί κομβικό σημείο του δικτύου της οργάνωσης.

Ο Γιαλτσίν, επισημαίνει το δημοσίευμα της Sabah, αν και είναι Ολλανδός πολίτης μένει σε διαμέρισμα της Αγίας Παρασκευής και στο κουδούνι υπάρχουν τα αρχικά του ονόματός του. Ακόμα διατηρεί γραφείο στου Ζωγράφου.

Η εφημερίδα τονίζει ακόμα πως σύμφωνα με την έρευνά της μέλη της οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν μένουν με ανέσεις στα κέντρα αιτήσεως ασύλου της Ελλάδας.

«Έχουν φτάσει εκεί αφότου πέρασαν τον Έβρο» τονίζει. Τέλος συνδέει τον Γιαλτσίν με τους 8 Tούρκους αξιωματικούς που ζήτησαν άσυλο μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Sg

    Αν ίσχυε κάτι τέτοιο το ρεπορτάζ θα περιελάμβανε κ βίντεο από την απαγωγή του!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει