Αίσιο τέλος έλαβε η αναζήτηση ενός μπαμπά με την κόρη του, των οποίων η φωτογραφία τους μπροστά από την Παναγία των Παρισίων λίγη ώρα πριν να ξεσπάσει η πυρκαγιά, έγινε viral.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο πατέρας με το μικρό του κοριτσάκι φαίνονται να παίζουν ανέμελα έξω από τον Καθεδρικό ναό στη φωτογραφία που τράβηξε και δημοσίευσε στο Twitter η 22χρονη Brooke Windsor.

Η αναζήτηση των δύο κράτησε τρεις μέρες και απασχόλησε έντονα τους χρήστες των social media.

Η Windsor δήλωσε ότι φωτογράφησε την τρυφερή αυτή στιγμή τη Δευτέρα, περίπου μία ώρα πριν την καταστροφική πυρκαγιά στο εμβληματικό μνημείο του Παρισιού.

Η φωτογραφία έγινε retweet περισσότερες από 200.000 φορές σε μία προσπάθεια να αναγνωριστούν και η Windsor ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η αναζήτηση έλαβε τέλος επιτυχημένα. Ανέφερε επίσης ότι ο πατέρας και το μικρό παιδί θα ήθελαν να παραμείνουν ανώνυμοι.

«Η φωτογραφία έφτασε στον μπαμπά και την οικογένεια» έγραψε σε tweet. «Επέλεξε να παραμείνει ανώνυμος στον απόηχο της τραγωδίας».

Ωστόσο η Windsor δημοσίευσε ένα μήνυμα από τον άνδρα της φωτογραφίας: «Και πάλι ευχαριστώ για την όμορφη φωτογραφία, θα την κρατήσουμε σε ένα ξεχωριστό μέρος».

Η πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας και κατέστρεψε την οροφή του 850 ετών κτιρίου και ένα μέρος του.