Σκότωσε γυναίκα, κόρες και εραστή επειδή «στα μάτια του Θεού ήταν σωστό»

Η μικρότερη 3χρονη κόρη τη γλίτωσε επειδή κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι


ΚΟΣΜΟΣ
7:33
13/04/2019
Σκότωσε γυναίκα, κόρες και εραστή επειδή «στα μάτια του Θεού ήταν σωστό»
9
loading

Ένας 30χρονος άντρας από το Φοίνιξ συνελήφθη με την υποψία ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του, δύο από τα τρία μικρά του παιδιά και έναν άντρα που πίστευε ότι διατηρούσε δεσμό με τη σύζυγό του, με τον φερόμενο δράστη να λέει στην αστυνομία ότι πίστευε ότι οι δολοφονίες που διέπραξε ήταν δικαιολογημένες «στα μάτια του Θεού».

Ο 30χρονος άνδρας, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε άμεσα στη δημοσιότητα, τέθηκε υπό κράτηση την Πέμπτη μετά από ριπές πυροβολισμών που άφησαν την 29χρονη σύζυγό του και τις κόρες του 5 και 7 ετών νεκρές στο σπίτι της οικογένειας, τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Φοίνιξ, Τόμι Τόμσον, σε συνέντευξη Τύπου.

Ο 30χρονος είπε στους ανακριτές ότι οι πυροβολισμοί ήταν δικαιολογημένοι «επειδή στα μάτια του Θεού ήταν σωστό για αυτόν να αντιμετωπίσει κάποιον με αυτόν τον τρόπο που είχε εμπλακεί σε μοιχεία» είπε ο Τόμσον σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, που επικαλείται πληροφορίες από το Reuters. Η 3χρονη κόρη του ζευγαριού, η οποία είχε κρυφτεί, βρέθηκε σώα κατά την άφιξη των αστυνομικών, συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος.

Ο ύποπτος κατηγορείται επίσης για το θανάσιμο πυροβολισμό ενός 46χρονου άνδρα, ο οποίος, όπως υποστήριξε ο φερόμενος δράσης στην αστυνομία, διατηρούσε δεσμό με τη σύζυγό του.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 30χρονο. Ο αστυνομικός εκπρόσωπος δεν έδωσε καμία πληροφορία σχετικά με το ποινικό μητρώο του ύποπτου ή αν η αστυνομία είχε κληθεί στο παρελθόν στο σπίτι της οικογένειας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

9
σχόλια
 1. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  Θα ήθελα να πω μερικές αλήθειες που οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν μελετούν τον γραπτό Λόγο του Θεού την Αγία Γραφή αγνοούν. Έτσι δεν είναι "χριστιανικό" οτιδήποτε οι άνθρωποι αποκαλούν "χριστιανικό". Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι του Χριστού ή άνθρωποι του Θεού ακόμα και αν αυτοπροβαλονται σαν τέτοιοι. Σύμφωνα με τα λόγια του Ιησού Χριστού μαθητής Του και άρα αληθινός χριστιανός είναι όποιος πιστεύει στα Λόγια του (δηλαδή στην Καινή Διαθήκη) και εφόσον έχει λάβει το Άγιο Πνεύμα , με την δύναμη του Αγίου Πνεύματος εφαρμόζει τον Λόγο του Θεού στην ζωή του και αυτό σημαίνει να ζει με την αλήθεια, την αγάπη, την καλοσύνη,την συγχώρεση και την δικαιοσύνη του Θεού. Αυτός ο άνθρωπος όχι μόνο έκανε ένα έγκλημα αλλά είναι και πονηρός γιατί προσπαθεί να δικαιολογήσει την πράξη του λέγοντας ότι αυτό που έκανε το εγκρίνει ο Θεός.Προφανώς ο άνθρωπος αυτός ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που κάνουν μια αμαρτία +μετά λένε ότι ο Θεός δεν έχει πρόβλημα με αυτήν την αμαρτία ή ακόμα και ο Θεός τους είπε να την κάνουν.Το ίδιο κάνουν και πολλοί άνθρωποι της θρησκείας που φοράνε ράσα και παριστάνουν τους αντιπροσώπους του Θεού.Για παράδειγμα λένε στους ανθρώπους φέρτε τα νήπια σας γιατί πρέπει να τα βαφτίσουμε για να τα κάνουμε "χριστιανούς".Ή λένε δώστε μας χρήματα για να σας κάνουμε μια θρησκευτική τελετή.Ή λένε κάνε αυτήν την κίνηση ή προσκύνησε αυτήν την εικόνα ή αυτόν τον νεκρό άνθρωπο για να τον τιμήσεις ή να τιμήσεις τον Θεό.Όλα αυτά όμως είναι αμαρτία+ενάντια στον Λόγο του Θεού.

 2. avatar Ano

  Καλά και ο άγιος Κωνσταντίνος σκότωσε τη γυναίκα του ,το γιο του,τον πεθερό και τον κουνιάδο του αλλά τον κάναμε άγιο.... επειδή είδε σημάδι στον ουρανό...

  1. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

   (2/2) Συμπέρασμα η πρακτική των παπάδων να ανακηρύσσουν κάποιους ανθρώπους "αγίους" και μετά οι άλλοι άνθρωποι να πηγαίνουν να προσεύχονται σε αυτούς ή να προσκυνάνε το σώμα τους ή τα κοκκαλάκια τους είναι όχι μόνο εκτός Αγίας Γραφής αλλά η Αγία Γραφή το ονομάζει αυτό ειδωλολατρία ( δες Ιωάννη 4:22-24 , Αποκάλυψη 22:8, Πράξεις Αποστόλων 14:13-17 κα).Όπως επίσης στην Καινή Διαθήκη δεν υπάρχει ειδική τάξη "ιερέων" που διαμέσου αυτού μπορεί κάποιος να πάει στον Θεό.Ιερείς υπήρχαν μόνο στην Παλιά Διαθήκη.Όμως ο Ιησούς Χριστός με την θυσία του+την ανάσταση του άνοιξε τον δρόμο ώστε όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να πλησιάσουν τον αληθινό Θεό της Αγίας Γραφής (Δες προς Εβραίους επιστολή 10 κεφάλαιο). Ο Ιησούς Χριστός είπε πως όσοι πιστεύουν σε Αυτόν θα λάβουν το Άγιο Πνεύμα και θα γίνουν δικοί Του μάρτυρες (Πράξεις 1:8). Μόνο όσοι άνθρωποι έχουν λάβει το Άγιο Πνεύμα είναι αληθινοί χριστιανοί +μόνο όσοι έχουν το Άγιο Πνεύμα μπορούν να ζουν μια διαφορετική+άγια ζωή +είναι αυτοί που δεν ντρέπονται να ομολογούν τον Ιησού Χριστό σαν Κύριο και Σωτήρα και Θεό τους+ να κηρύττουν τα λόγια Του στους άλλους ανθρώπους.Επίσης στην Αποκάλυψη 1:6 μας λέει [και έκανε εμάς βασιλείς και ιερείς εις τον Θεό και Πατέρα αυτού] έτσι όλοι οι αληθινοί χριστιανοί είναι +ιερείς αλλά +βασιλείς για τον Θεό+Πατέρα μας.Όποιος θεωρεί ότι μόνο αυτός είναι "ιερέας"+οι άλλοι πιστοί όχι τότε αυτός εκπρόσωποι την ψεύτικη θρησκεία της εποχής μας+είναι η ίδια θρησκεία που ανακηρύσσει "αγίους" για πολιτικούς λόγους.

  2. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

   (1/2)Θα ήθελα να πω τι λέει ο Λόγος του Θεού για το ποιος είναι άγιος.Πολλοί άνθρωποι δεν μελετούν οι ίδιοι την Αγία Γραφή+ έτσι εμπιστεύονται λάθος ανθρώπους για την σωτηρία της ψυχής τους.Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι της θρησκείας που παίζουν θέατρο+λένε με μεγάλη ευκολία ψέματα προκειμένου να εκμεταλλεύονται την πίστη των ανθρώπων αλλά+την άγνοια των ανθρώπων για την Αγία Γραφή.Τέτοιοι ήταν οι γραμματείς,οι Φαρισαίοι+οι ιερείς-αρχιερέας στην εποχή του Ιησού Χριστού που ο Ιησούς τους αποκαλούσε μεγάλους υποκριτές.Τέτοιοι είναι σήμερα +οι ρασοφόροι παπάδες που τριγυρνάνε+παριστάνουν τους αντιπροσώπους του Θεού.Όμως όποιος φορά ράσα ή άλλα ρούχα για να ξεχωρίζει είναι εκτός Αγίας Γραφής γιατί ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός καταδίκασε τέτοιες πρακτικές (δες Ματθαίο 23:5).Έτσι οι παπάδες της Ορθόδοξης Εκκλησίας εκπροσωπούν την ψεύτικη θρησκεία των ημερών μας+τα περισσότερα από όσα λένε είναι εκτός Αγίας Γραφής+πολλές φορές είναι+αντιχριστιανικά.Η Καινή Διαθήκη δεν λέει να ονομάζουμε κάποιους ανθρώπους ειδικά "αγίους".Ο Λόγος του Θεού λέει ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε αμαρτωλοί (Ρωμαίους 4:23).Αλλά επίσης λέει όποιος μετανοεί πραγματικά και πιστεύει στον Ιησού Χριστό,στην ανάσταση+στο Ευαγγέλιο ο Θεός συγχωρεί όλες τις αμαρτίες του+τον ονομάζει παιδί Του (Ιωάννη 1:12).Ο άνθρωπος που πιστεύει στον Ιησού ντύνεται την δικαιοσύνη του Χριστού+είναι κατά χάριν άγιος.Ετσι ΟΛΟΙ οι αληθινοί χριστιανοί είναι κατά χάριν άγιοι+ετσι τους αναφέρει η ΚΔ (Δες Ιούδα 1,Κολοσσαείς 1:1, Εφεσίους 1:1 κα).

  3. avatar ω ναι

   Μακριά από πιστούς, ποτέ δεν ξέρεις τι "όραμα" θα δούνε.

  4. avatar Αρης…….

   Ασε που δεν ηταν χριστιανος αλλα ειδωλολατρης και εγινε χριστιανος λιγο πριν πεθανει..με αποτελεσμα να φερει της γιορτες του μεσα στον χριστιανισμο ...ολες της γιορτες που γιορταζε παλια και της αλλαξε το ονομα...χριστουγεννα-σατουρναλια ....κ.α οποιος θελει να μαθει την Αληθεια θα την βρει...

   1. avatar ΠΑνοςς

    Κατά τη γνώμη σου οι χριστιανοί δεν είναι ειδωλολάτρες???

  5. avatar Ακαλβσαβστςισ

   Φσσσσσααααπ.μεσα στο θέμα είσαι..... Αχαχαχχαχα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει