Μπορεί ο τίτλος του ριάλιτι να είναι «τι πραγματικά συμβαίνει στον Κάβο» της Κέρκυρας το καλοκαίρι, όμως, οι Βρετανοί, δεν είναι καθόλου υπερήφανοι μετά την χθεσινή προβολή από το Channel 4 του πρώτου μέρους του.

Βρετανός μπάρμαν αναγκάζεται να πιει τα ούρα κάποιου άλλου, ο οποίος στη συνέχεια κάνει εμετό, ομάδες νεαρών που επιδίδονται σε προσομοιώσεις ερωτικών πράξεων ή εισπνέουν υποξείδιο του αζώτου (αυτό δηλαδή που δίνουν στους ασθενείς τους οι οδοντογιατροί) ενώ μια άλλη εικόνα εστιάζει σε μια παρέα αγοριών που πηγαίνουν σε μια κλινική με σκοπό να εξεταστούν για αφροδίσια νοσήματα. Η κάμερα τη στιγμή εκείνη επικεντρώνει στα πέη τους την ώρα που η νοσοκόμα παίρνει τα δείγματα από την ουρήθρα.

Το πρώτο μέρος του ριάλιτι «What happens in Kavos» προκάλεσε αντιδράσεις αφού ήταν η πρώτη φορά που οι Βρετανοί γονείς συνειδητοποίησαν τι ακριβώς κάνουν οι γιοι και οι κόρες τους όταν κατεβαίνουν το καλοκαίρι στον Κάβο.
Ένας από τους εργαζομένους αποκάλυψε στην κάμερα: «Υπάρχει ένας κανόνας εδώ. Αν κάνεις σεξ με το ίδιο άτομο τρεις φορές, πρέπει να πιεις ένα σφηνάκι ούρα. Δεν υπάρχει εργαζόμενος στον Κάβο που να μην έχει πιει τουλάχιστον ένα ποτήρι ούρα».

Και προσέθεσε: «Ένας από τους φίλους μου έκανε σεξ με 100 κορίτσια μέσα σε ένα καλοκαίρι. Κοιμόταν με δυο διαφορετικές γυναίκες κάθε βράδυ».

Βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις που παραθεριστές στον Κάβο μολύνονται με σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.