Σε πραγματική τραγωδία εξελίχθηκε ένα πάρτι γενεθλίων στη Μεγάλη Βρετανία και η έμπνευση μιας νεαρής μητέρας να ανταποκριθεί σε ένα κόλπο για να εντυπωσιάσει τους παρευρισκόμενους.

Όπως αναφέρει η Metro η Μπέθαν Γκάσκιν στο Λίνκοσαϊρ κατέληξε να χάνει τη ζωή της όταν επιχείρησε να βάλει όσο περισσότερα μπισκότα μπορούσε στο στόμα της για να ανταπεξέλθει σε μία παιδιάστικη δοκιμασία.

Η γυναίκα λιποθύμησε και σταμάτησε να αναπνέει όταν τρία γλυκά Jaffa Cakes, διαμέτρου περίπου 7 εκατοστών το καθένα, «κόλλησαν» στο λαιμό της και δεν μπορούσε να τα φτύσει.

Η 24χρονη κατέρρευσε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κοντινότερο νοσοκομείο. Νοσηλεύτηκε επί πέντε ημέρες, όμως ο οργανισμός της δεν άντεξε και τελικά έχασε τη ζωή της.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της η οποία ανέφερε ότι προσπάθησε να την πείσει να φτύσει τα μπισκότα καθώς όπως είπε «έμοιαζε με χάμστερ με τα μάγουλά της φουσκωμένα». Ενώ συμπλήρωσε ότι «έτρεξε στην τουαλέτα και μόνο όταν πέρασε λίγη ώρα καταλάβαμε πως λείπει. Μια φίλη της πήγε να την βρει και την είδε πεσμένη στο πάτωμα. Οι γιατροί μετά από πέντε ημέρες μας είπαν ότι η ζημιά στον εγκέφαλο είναι πολύ μεγάλη και έπρεπε να την αποσυνδέσουμε».