Με τις ταραχές και τη γενική κατακραυγή να μαίνονται στην Ινδία για τη βία κατά των γυναικών, με αφορμή το βιασμό μιας 23χρονης φοιτήτριας, ένας πολιτικός ξυλοκοπήθηκε, καθώς φέρεται να είχε βιάσει μια νεαρή γυναίκα.

Οι καταγγελίες θέλουν το Bikram Singh Brahma, του κυβερνόντος κόμματος να έχει βιάσει μια γυναίκα στο χωριό Santipura, αφού εισέβαλε στο σπίτι της το βράδυ. Το επόμενο πρωί, δέχτηκε την οργισμένη επίθεση των συγχωριανών της κοπέλας, οι οποίοι τον χτύπησαν, πριν το συλλάβουν.

Ο άντρας είχε επισκεφτεί το χωριό που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με το Μπουτάν. Στις 2 η ώρα, τη νύχτα, κατηγορείται ότι μπήκε στο σπίτι της άτυχης κοπέλας και τη βίασε. Οι κάτοικοι του χωριού, αφού έμαθαν τι συνέβη το επόμενο πρωί, επιτέθηκαν στον άντρα, σκίζοντας του τα ρούχα, πριν τον παραδώσουν στην αστυνομία. Τις παραπάνω πληροφορίες έδωσε ο αστυνομικός της περιοχής Kumar Sanjeev Krishna.

Ο αρχηγός του κόμματος, δήλωσε πως εάν ο Brahma κριθεί ένοχος, θα διαγραφεί από το κόμμα, ενώ ο υπουργός Tarun Gogoi σημείωσε ότι η πολιτική του ιδιότητα δεν θα τον σώσει εάν είναι ένοχος.

Την ίδια στιγμή, χτες απαγγέλθηκαν κατηγορίες στους πέντε βιαστές της φοιτήτριας που, στις 16 Δεκεμβρίου έπεσε θύμα επίθεσης, ξυλοκοπήθηκε άγρια για να καταλήξει λίγες ημέρες αργότερα.

Δείτε βίντεο από την επίθεση στον πολιτικό…