Την τρομακτική στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλους οκτώ τουρίστες στο Κιργιστάν κατέγραψε ένας φοιτητής.

Η πρόσκρουση του ελικοπτέρου σημειώθηκε όταν ο πιλότος είχε πρόβλημα να το προσγειώσει σε ένα χιονισμένο βουνό, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο 22χρονος Ντέιβιντ από το Βερολίνο κατέγραψε όλη την πτήση που κατέληξε πάνω στα βράχια του βουνού Καν Τενγκρί τον Ιούλιο του 2018.

Αν και κανείς από τους επιβαίνοντες στο ελικόπτερο δεν έχασε τη ζωή του, τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά, ανάμεσά τους και μια 37χρονη από την Πολωνία που παρέλυσε από τη μέση και κάτω.

Ο φοιτητής παρατήρησε ότι τα παπούτσια του ήταν λουσμένα με κηροζίνη, αλλά δεν μπορούσε να κινηθεί, καθώς ένας άλλος τουρίστας κείτονταν πάνω στα πόδια του.

«Πιθανότατα είχαμε μεγάλο βάρος και ήμασταν πολύ ψηλά για μια ξαφνική μανούβρα. Όταν ο πιλότος προσπάθησε να ξανακερδίσει ύψος και να γυρίσει το ελικόπτερο, χτυπήσαμε στο έδαφος με ορμή.

Με κατέλαβε τρόμος γιατί φοβήθηκα ότι θα καώ ζωντανός. Ο φόβος αυτός, όμως, αντί να με παραλύσει με έκανε να παλεύω ολοένα και πιο πολύ για να γλιτώσω» είπε χαρακτηριστικά ο φοιτητής.

Στο ελικόπτερο εκτός από τον Ντέιβιντ βρισκόταν ένας 20χρονος φίλος του από τη Γερμανία, τέσσερις Πολωνοί, τρεις Ιάπωνες, το τετραμελές πλήρωμα, ένας ξεναγός και ένας γιατρός.

Δείτε το τρομακτικό βίντεο: