Το βανάκι Volkswagen που κατασκευάστηκε με 400.000 Lego

Ο ατσάλινος σκελετός του μπορεί να αντέξει το βάρος δύο ενηλίκων


ΚΟΣΜΟΣ
19:16
19/03/2019
Το βανάκι Volkswagen που κατασκευάστηκε με 400.000 Lego
loading

Ξέραμε τις κανονικού μεγέθους κατασκευές εμβληματικών αυτοκινήτων με κυβάκια Lego: την Technic Bugatti Chiron, τη Ferrari της Φόρμουλα 1. Τώρα, δύο μοντελιστές κατασκεύασαν ένα Type 2 Kombi βανάκι της Volkswagen, χρησιμοποιώντας 400.000 Lego!

Το βανάκι κατασκευάστηκε γύρω από έναν ατσάλινο σκελετό, μπορεί να αντέξει το βάρος δύο ενηλίκων και το εσωτερικό του είναι ρετρό. Με Lego είναι κατασκευασμένα τα αναδιπλούμενα τραπέζια, ο νεροχύτης, η καφετιέρα, η κουζίνα υγραερίου και τα «έργα τέχνης» στους εσωτερικούς τοίχους. Υπάρχει ακόμη και ένα ζευγάρι οδοντόβουρτσες και κάτι που μοιάζει με σωληνάριο οδοντόπαστας, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Κατά έναν εντυπωσιακό τρόπο, οι μοντελιστές κατάφεραν να ενσωματώσουν μια συρόμενη θύρα -σαν αυτήν που είχε το αληθινό T2- και φώτα που λειτουργούν. Το εμβληματικό κάμπερ έχει μήκος 5 μέτρα και βάρος 700 κιλά. Φέρει ακόμη και το αυθεντικό σήμα της VW, ενώ οι χρωματικοί συνδυασμοί στο εσωτερικό ταιριάζουν απόλυτα με το αυθεντικό κάμπερ της δεκαετίας του 1960.

Το έργο υπογράφουν οι Rene Hoffmeister - είναι πιστοποιημένος μοντελιστής Lego - και Paskal Lenhardbuilt.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει