Τρεις έφηβοι έχασαν τη ζωή τους σε πάρτι που γινόταν για τον εορτασμό της ημέρας του Αγίου Πατρικίου σε ξενοδοχείο του Cookstown στη Βόρεια Ιρλανδία.

Δύο αγόρια 16 και 17 ετών και ένα 17χρονο κορίτσι εξέπνευσαν το βράδυ της Κυριακής έξω από το ξενοδοχείο Greenvale. Αρκετοί έφηβοι χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ομάδα νεαρών περίμενε για να μπει σε νυχτερινό κέντρο. Δεν είναι ακόμα σαφές τι έγινε αλλά πιθανότατα υπήρξε συνωστισμός και σπρωξίματα και πιθανώς κάποιοι ποδοπατήθηκαν.

Ένα από τα θύματα εξέπνευσε επί τόπου.

«Είναι θλιβερό που μία εκδήλωση που θα έπρεπε να ήταν διασκεδαστική για τους νέους αυτούς τη νύχτα του St Patrick’s μετατράπηκε σε τέτοια φρικτή τραγωδία» δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Το ξενοδοχείο διοργάνωνε πάρτι για τη Saint Patrick’s Day.

Είκοσι λεπτά πριν τις 11 το βράδυ, η αστυνομία καλούσε μέσω Facebook τους γονείς να πάρουν αμέσως τα παιδιά τους από το σημείο.

«Η έρευνα είναι σε αρχικό στάδιο και η ακριβής αιτία του περιστατικού παραμένει άγνωστη» ανακοίνωσε η αστυνομία. «Έχουμε αναφορές πως ξέσπασαν συμπλοκές μετά το περιστατικό και τουλάχιστον ένας άνθρωπος κατήγγειλε πως δέχτηκε επίθεση».

(φωτογραφία αρχείου)