Δύο ιδιαίτερα πετυχημένους Έλληνες παρουσιαστές ειδήσεων εμπιστεύεται το κανάλι «ΤΕΝ» της Μελβούρνης για τη παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Από τον επόμενο χρόνο, το δελτίο θα παρουσιάζουν η Ελένη Κάπαλος, που ήδη συμπαρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων με τον Μακ Γουόλντεν και ο Γιώργος Ντονικιάνν, επίσης παρουσιαστή ειδήσεων του καναλιού.

Ο Ντονικιάν, με μεγάλη πείρα και θητεία στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, θα πάρει τη θέση του Μαλ Γουόλντεν. Ο ίδιος και η Ελένη Κάπαλος θεωρούνται από τους κορυφαίους παρουσιαστές ειδήσων της Αυστραλίας. Είναι, επίσης, από τα πιο «λαμπρά αστέρια» της ομογένειας.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του καναλιού, με τις αλλαγές που θα κάνουν και με την ανάθεση της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στην Ελένη Κάπαλος και στον Γιώργο Ντονικιάνν, θα επιδιώξουν να παρουσιάσουν ένα σοβαρό, αναλυτικό δελτίο που θα απευθύνεται σε έξυπνο και καλά ενημερωμένο κοινό.

Οι ριζικές αλλαγές στις οποίες προχωρεί το κανάλι έχουν στόχο οι ειδήσεις του να κατακτήσουν  την πρώτη θέση στην τηλεθέαση.