Ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος είχε ταξιδέψει στο Παρίσι για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της αγαπημένης του ομάδας με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν, μαχαιρώθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα. Έτσι, του βγήκε… ξινή η χαρά για την πρόκριση των «κόκκινων διαβόλων» στα προημιτελικά του Champions League και η μεγάλη νίκη-ανατροπή (1-3).

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, δράστης φέρεται να είναι ένας οδηγός ταξί. Ο 44χρονος φίλαθλος, υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση, μετά τον τραυματισμό του στο στήθος. Το συμβάν σημειώθηκε σε κοντινή απόσταση από το «Παρκ ντε Πρενς», όταν ο 44χρονος με την παρέα του πανηγύριζε έξαλλα το -κατά πολλούς- ανέλπιστο αποτέλεσμα. Ο επαγγελματίας αυτοκινητιστής που τους μετέφερε, δεν φάνηκε να συμμερίστηκε με τη χαρά τους και τους ζήτησε να κατέβουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο οδηγός απείλησε μία κοπέλα από την παρέα με μαχαίρι και στον διαπληκτισμό που ακολούθησε, μαχαίρωσε τον 44χρονο στο στήθος.

«Είμαστε σε επαφή με τις γαλλικές Αρχές μετά από ένα περιστατικό που αφορά έναν Βρετανό στο Παρίσι στις 6 Μαρτίου και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε βοήθεια αν χρειαστεί», ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών. Μάλιστα, έχει ήδη συλληφθεί ένας ύποπτος και αναζητείται το όπλο της επίθεσης.