Κάθε άνθρωπος στην πληροφορία ενός φλερτ του συντρόφου του ή μιας απιστίας αντιδρά διαφορετικά. Ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης ιστορίας, ωστόσο, αποφάσισε να πράξει εκδικητικά και με μία δόση εφευρετικότητας.

Ο άνδρας από τη Βενεζουέλα αποφάσισε να διοργανώσει ένα πάρτι για συγγενείς και φίλους. Όλα πήγαιναν όπως τα είχε σκεφτεί. Όλοι διασκέδαζαν και πέρναγαν καλά χωρίς να φαντάζεται κάποιος τι θα επακολουθήσει.

Μάλιστα ζήτησε από κάποιους να κινηματογραφήσουν την πρόποση που ήθελε να κάνει. Ενώ το κέφι είχε «ανάψει», ο άνδρας πήρε το μικρόφωνο και αποκάλυψε ενώπιον όλων πως η σύντροφός του έχει φλερτάρει με τον παιδικό του φίλο και κατ’ εκείνον έχει σχέση μαζί του.

«Σήμερα ανακάλυψα κάτι που υποψιαζόμουν», είπε αρχικά ο άνδρας ενώ η σύντροφός του στεκόταν στο πλευρό του. «Alberto. Σε γνωρίζω για πάνω από 20 χρόνια. Είσαι ο πατέρας, ο αδερφός και ο φίλος μου. Αλλά το να φλερτάρεις τη γυναίκα μου είναι πράξη δειλίας», είπε και στη συνέχεια έδειξε στους καλεσμένους μηνύματα που αντάλλαζε η σύντροφος με τον φίλο του.

H γυναίκα προσπάθησε να πάρει το κινητό από τα χέρια του συντρόφου της, όμως ο ίδιος το πέταξε οργισμένος στην πισίνα του σπιτιού. Εν τέλει μία γυναίκα τον πλησίασε και τον απομάκρυνε από το σημείο.