Η Ταϊλανδή Wirawan Kedkesri είναι μοντέλο και χορεύτρια, αρκετά γνωστή στη χώρα της, η ζωή της έμελλε ωστόσο να πάρει μια πολύ άσχημη τροπή.

Η εγκυμονούσα κοπέλα πήγε για μασάζ, υπέστη όμως εγκεφαλικό και έμφραγμα στο κρεβάτι του μασέρ. Και λες και δεν έφταναν αυτά, απέβαλε κιόλας μέσα στο ασθενοφόρο, καθώς σταμάτησε να αναπνέει και το έμβρυο υπέστη ασφυξία.

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του μασατζίδικου στην πόλη Τσιανγκ Μάι κατέγραψε τις τελευταίες καλές στιγμές της στις 11 Ιανουαρίου, πριν μπει στο εσωτερικό του μοιραίου ινστιτούτου ευεξίας δηλαδή. Έξι μηνών έγκυος, η 25χρονη Wirawan Kedkesri (αναφέρεται και ως Wirawan Ketkesi από τα τοπικά μέσα) έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της πάνω στο χαλαρωτικό μασάζ με τα αιθέρια έλαια.

Στα πόδια τής έκαναν μασάζ για μία ώρα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ινστιτούτου ομορφιάς, με το προσωπικό να τρέχει πανικόβλητο να την επαναφέρει στη ζωή, προσφέροντάς της τις πρώτες βοήθειες επιτόπου.

Η μητέρα ενός πεντάχρονου αγοριού παραμένει σε κώμα εδώ και έναν μήνα χωρίς κανένα σημάδι ανάκαμψης. Η οικογένειά της καλεί τώρα την αστυνομία να ερευνήσει τι ακριβώς συνέβη στο μασατζίδικο, καθώς όπως λένε οι Αρχές τους αγνόησαν εμφατικά. Ο πατέρας του όμορφου μοντέλου, Boonmee Kedkesri, είπε πως οι υπεύθυνοι της επιχείρησης του ξεκαθάρισαν πως δεν ευθύνονται για την κατάστασή της.

Πνευμονική εμβολή και ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο ήταν η επίσημη διάγνωση των γιατρών. Εξαιτίας της δημοσιότητας που έχει πάρει το θέμα, η αστυνομία της Τσιανγκ Μάι δήλωσε πρόσφατα -διά του εκπροσώπου της Piyaphan Phatarapongsin- πως προτίθεται να εξετάσει την υπόθεση, εκεί που μέχρι τώρα τη χαρακτήριζε απλώς «ιδιωτική διαμάχη μεταξύ της οικογένειας και της ιδιοκτήτριας του κέντρου μασάζ».