Ένας βρετανός επιστήμονας βρέθηκε στη φυλακή για διακίνηση ναρκωτικών, αφού έπεσε στην παγίδα κακοποιών που του παρουσιάστηκαν στο διαδίκτυο ως… μοντέλο.

Ο 68χρονος Πολ Φράμπτον δέχθηκε το φλερτ μίας εκρηκτικής Τσέχας, ονόματι Denise Milani, η οποία είναι στην πραγματικότητα μοντέλο για μπικίνι. Ο επιστήμονας έπεσε στα δίχτυα του «έρωτα» και άρχισε να ανταλλάσσει καυτά μηνύματα με το μοντέλο.

Αυτό που δεν γνώριζε ο ερωτοχτυπημένος άνδρας ήταν ότι, στην πραγματικότητα, το «μοντέλο» ήταν μία συμμορία κακοποιών που ήθελε να τον χρησιμοποιήσει για να μεταφέρει ποσότητες κοκαΐνης, από την Αργεντινή στο Περού, χωρίς να κινήσει υποψίες.

Μετά από 11 εβδομάδες, ο Φράμπτον άρχισε να δέχεται πιέσεις για να μεταφέρει τα ναρκωτικά, και, μην θέλοντας να απογοητεύσει το «κορίτσι» του, δέχθηκε.

Όμως η διακίνηση πήγε στραβά και ο Φράμπτον βρέθηκε με χειροπέδες. Τελικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών. Το σίγουρο είναι τώρα ότι θα το ξανασκεφθεί πολύ σοβαρά να κάνει οποιαδήποτε επαφή μέσω Internet.

Όσο για την εκρηκτική Denise, σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι οι κακοποιοί «έκλεψαν» την ταυτότητά της και την «έβαλαν» να φλερτάρει έναν αθώο άνθρωπο.