Ο Leo Blanco από το Μπουένος Άιρες βγάζει πλέον τα προς το ζην παριστάνοντας επαγγελματικά τον βασιλιά της ποπ και παίρνοντας πίσω κάποια από τα χιλιάρικα της επένδυσής του.

Ο 22χρονος νεαρός έχει υποβληθεί σε 11 πλαστικές εγχειρίσεις και αναρίθμητες επεμβάσεις για να γίνει ίδιος ο Μάικλ Τζάκσον, δεν δηλώνει ωστόσο ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα και είναι ξανά έτοιμος να φάει το νυστέρι.

«Όταν αρχίσεις με τις εγχειρίσεις, τότε δεν υπάρχει όριο», λέει χαρακτηριστικά, «είναι αδύνατο να κάνεις απλώς μία ή δύο εγχειρίσεις, θέλεις συνεχώς κι άλλες».

Ο Leo έδωσε άλλο σχήμα στα αυτιά του, έκανε τρεις λιποαναρροφήσεις, τέσσερις ρινοπλαστικές και έχει υποβληθεί σε μπότοξ και άλλες θεραπείες κοσμητικής ιατρικής.

«Ξόδεψα περίπου 30.000 δολάρια. Δεν ήταν αυτό που ονειρευόμουν, αλλά για να αγγίξω το όνειρό μου, το άξιζε». Ο καλλιτέχνης παραδέχεται πως πάλευε με την εικόνα και την αυτοπεποίθησή του από παιδί, καθώς ποτέ του δεν έκανε φίλους.

Η μητέρα του πάντως, Adriana Caruso, δηλώνει ανήσυχη για την ψυχική κατάσταση του γιου της και την εμμονή του με τον βασιλιά της ποπ: «Εγκρίνω να είναι φαν του Μάικλ Τζάκσον και να τον μιμείται, αλλά οι πλαστικές επεμβάσεις; Ανησυχώ γιατί μιλά για τις εγχειρίσεις τόσο χαλαρά σαν να πρόκειται να πάει στο κομμωτήριο, φοβάμαι όμως πολύ πως θα πεθάνει σε κάποια από τις εγχειρίσεις του».

Ο 22χρονος ξετρελάθηκε με τον Τζάκσον ήδη από παιδί, σε σημείο ψύχωσης, όπως ομολογεί…