Η Jackie Friedhoff, μια νοσοκόμα από το Μιζούρι, δεν πίστευε στα μάτια της αυτό που αντίκρυσε τη Δευτέρα 14/1 σε αυτοκινητόδρομο του Σαιντ Λούις, επιστρέφοντας από τη δουλειά της.

Δυο κοπέλες ανέβηκαν μπροστά στα μάτια της στην οροφή ενός SUV και άρχισαν να επιδίδονται σε twerking την ώρα που μια άλλη είχε κρεμαστεί από το παράθυρο του συνοδηγού και τις κατέγραφε με το κινητό της.

Χωρίς να χάσει χρόνο κατέγραψε το περιστατικό και ανάρτησε το περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέσα σε λίγα 24ωρα τα βίντεο που ανέβασε έγιναν viral.

«Είχε κίνηση και πηγαίναμε αρκετά αργά, αλλά τότε είδα ένα κορίτσι να βγαίνει από το αυτοκίνητο και να ανεβαίνει στην οροφή του και έμεινε έκπληκτη», δήλωσε η 30χρονη νοσοκόμα στην NY Post.

«Θα μπορούσαν να πέσουν και να τραυματιστούν ή να προκαλέσουν θανατηφόρο τροχαίο» προσθέτει.

Το SUV πάνω στο οποίο εκτυλίχθηκε το περιστατικό δεν έφερε πινακίδα, σύμφωνα με την Friedhoff, η οποία δεν ανέφερε το περιστατικό στις αρχές. «Δεν πέρασε από το μυαλό μου, υποθέτω. Το ανέβασα όμως στο Facebook ελπίζοντας ότι θα τους εντοπίσουν».

Όταν οι κοπέλες ολοκλήρωσαν το σόου τους, επέστρεψαν μέσα στο αυτοκίνητο από το παράθυρο της πίσω πόρτας. Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σαιντ Λούις ανέφερε στο τηλεοπτικό δίκτυο KSDK ότι δεν υπήρξαν καταγγελίες για το περιστατικό.

«Θα μπορούσαν να πέσουν από το αυτοκίνητο και να προκαλέσουν ακόμα και δυστύχημα. Είναι μια επικίνδυνη κατάσταση για τις ίδιες αλλά και για τους άλλους οδηγούς. δεν ενθαρρύνουμε κανέναν να δοκιμάσει κάτι παρόμοιο. Υποτίθεται ότι βρίσκεσαι μέσα στο αυτοκίνητο όταν οδηγείς», δήλωσε χαρακτηριστικά.