Ένας 33χρονος άνδρας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να αυνανίζεται σε βενζινάδικο στο Σεντ Άλμπανς του Χερτφορτσάιρ κοιτάζοντας μια γυναίκα. Ο Alan Zangana, φαρμακοποιός στο επάγγελμα, είπε στους αστυνομικούς πως επειδή είχε φαγούρα στα γεννητικά όργανα ήθελε να «την καταπραΰνει με τον καθαρό αέρα» και με μια αλοιφή που άπλωνε πάνω τους!

Τους ίδιους ισχυρισμούς έκανε και στο γενικό φαρμακευτικό συμβούλιο το οποίο προφανώς και δεν τους αποδέχθηκε αφαιρώντας του την άδεια άσκησης επαγγέλματος για έξι μήνες.

«Πολύ απλά δεν πιστεύουμε τους ισχυρισμούς του κυρίου Zangana», δήλωσε ο πρόεδρος του πάνελ, Christopher Gibson για να προσθέσει: «Έπαιζε με τα γεννητικά του όργανα ενώ εσκεμμένα κοιτούσε μια γυναίκα που βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα μακριά του. Ήταν μια αισχρή και εσκεμμένη ενέργεια σεξουαλικής απρέπειας».

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του ανέφερε πως τα γεννητικά του όργανα ήταν «διογκωμένα» λόγω του ότι τοποθέτησε αλοιφή ξεκαθαρίζοντας πως «δεν υπήρχε κάτι σεξουαλικό σε αυτό».

Ο ταμίας του βενζινάδικου ωστόσο είχε διαφορετική άποψη. «Ο κύριος Zangana δεν θα μπορούσε να επιλέξει καλύτερο σημείο για να παρακολουθεί», είπε προσθέτοντας πως «έπαιζε με τα γεννητικά του όργανα για πάνω από δέκα λεπτά».

«Αν όντως είχε θέμα, πιστεύουμε ότι η συντριπτική πιθανότητα είναι πως θα είχε χρησιμοποιήσει μια δημόσια τουαλέτα ή θα έμενε στο αυτοκίνητό του με σβηστά τα φώτα. Αντ’ αυτού, στεκόταν στο πάρκινγκ δίπλα στο αυτοκίνητό του, σε ένα σημείο που ήταν ξεκάθαρα ορατός», τόνισε ο Christopher Gibson.