Έντρομη μια γυναίκα από το Σινσινάτι είδε το βράδυ της Τετάρτης 2/1 τον φίλο της να εισβάλει με το φορτηγάκι του στο δωμάτιο του διαμερίσματός της!

Ήταν το αποκορύφωμα μιας σειράς από απειλητικά μηνύματα που της έστελνε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ο 60χρονος Dan Magnuson.

«Έλεγε ότι βάζει τα ρούχα θανάτου και έρχεται να με βρει για να με σκοτώσει», είπε η γυναίκα στον τηλεοπτικό σταθμό WLWT5. Πρόσθεσε μάλιστα ότι την ώρα του περιστατικού βρισκόταν στο κρεβάτι της και μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο. Στάθηκε τυχερή πάντως καθώς παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης δεν τραυματίστηκε. Εξακολουθεί, όπως λέει, να ανησυχεί για την ασφάλειά της μιας και ο Magnuson είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση του συγκροτήματος διαμερισμάτων που κατοικεί.

Ο 60χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για εγκληματική επίθεση και απειλή.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον τηλεοπτικό σταθμό FOX19 έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο.

Το 2006 είχε συλληφθεί τρεις φορές για περιστατικά που αφορούσαν επιθέσεις σε γυναίκες και είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία. Δυο χρόνια αργότερα, κατηγορήθηκε για βιαιοπραγία, διατάραξη της τάξης και απειλή έπειτα από καβγά σε μπαρ, ενώ το 2013 είχε αντιμετωπίσει και πάλι κατηγορίες σχετικά με βιαιοπραγία.