Στην ηλικία της οι περισσότεροι απλά θέλουν να απολαύσουν όσα χρόνια ζωής τους απομένουν. Όμως η 79χρονη Βρετανίδα Kay D’Arcy δε μένει μόνο εκεί και δεν αφήνει το όνειρό της να γίνει διάσημη ηθοποιός στην άκρη, απλά και μόνο επειδή… «την πήραν τα χρόνια».

Η ηλικιωμένη αλλά πολύ δραστήρια γιαγιά έμαθε tai chi και άλλες πολεμικές τέχνες για να υποδυθεί τον «πιο τρομακτικό δολοφόνο όλου του κόσμου» στην ταινία Agent 88.

Η Kay θα πρωταγωνιστήσει σε χολιγουντιανή παραγωγή που περιγράφεται ως μια ταινία με δράση, πολεμικές τέχνες, ειδικά εφέ και αξέχαστους χαρακτήρες.

Η 79χρονη Kay θα υποδυθεί μια 88χρονη Βρετανίδα με έντονα τα σημάδια του Αλτσχάιμερ, η οποία «μπορεί να μοιάζει με μια υπέργηρη κυρία, όμως στην πραγματικότητα είναι μια πολύ καλά εκπαιδευμένη και ικανή δολοφόνος».
Η σειρά θα προβληθεί στο διαδίκτυο και τη σκηνοθετεί ο Digger T Mesch.

«Μείναμε με το στόμα ανοιχτό όταν είδαμε τι μπορεί να κάνει στην οντισιόν. Μπορούσε να μεταμορφωθεί από μια ήρεμη κυρία σε μια πολύ δυναμική γυναίκα που μπορούσε να σπάσει ό,τι έβρισκε μπροστά της» είπε ο παραγωγός της ταινίας Jan Utstein-O’Neill.

«Πρέπει να δώσουμε στους ανθρώπους τρίτης ηλικίας τη δυνατότητα να ζουν με αξιοπρέπεια και να δουν ότι είναι ικανοί να κάνουν ό,τι θελήσουν ακόμη κι αν βρίσκονται στο τέλος της ζωής τους» λέει η ίδια.