Ένας υπάλληλος καταστήματος ηλεκτρονικών τσιγάρων ξεσπαθώνει κατά του πελάτη του, όταν τον βλέπει να φορά το γνωστό καπελάκι του Ντόναλντ Τραμπ!

Το βίντεο έγινε viral και κατέληξε με την απόλυση του υπαλλήλου, καθώς το είδε και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού.

Σύμφωνα με τον οπαδό του Τραμπ, τον 36χρονο Ian Furgeson που καταγράφει και το υλικό, ήταν στο μαγαζί «για κάνα-δυο λεπτά» όταν ο υπάλληλος του είπε να φύγει. Πριν ξεσπάσει εναντίον του φωνάζοντας και ουρλιάζοντας, απειλώντας τον κιόλας πως θα καλέσει την αστυνομία γιατί εντωμεταξύ το θύμα της απρόκλητης φραστικής επίθεσης είχε βγάλει το κινητό του και έγραφε.

«Δεν σας αντέχω, όλους εσάς τους ρατσιστές @@@», βρίζει και καταριέται. «Ρατσιστής; Δεν είμαι ρατσιστής», απαντά ο Furgeson, προκαλώντας ένα δεύτερο κύμα λεκτικής βίας.

Όταν αποφάσισε να φύγει τελικά, δήλωσε πως δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος της αλυσίδας Xhale City που τον ενημέρωσε πως ο υπάλληλος ήταν παρελθόν. Κάτι που επιβεβαίωσε αργότερα και η εταιρία με μήνυμά της στο Facebook.

Το περίεργο της ιστορίας μας είναι πως λίγο αργότερα η σελίδα της Xhale City στο Facebook έπεσε, όπως έκαναν και οι άλλοι λογαριασμοί της στα κοινωνικά μέσα…