Αστυνομική επιχείρηση στήθηκε την Τρίτη 18/12 στο Μπρούκλιν για τον απεγκλωβισμό μιας μικρής γάτας που είχε παγιδευτεί κάτω από ένα αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του οχήματος ανέφερε στην αστυνομία πως ξεκίνησε από το Χάρλεμ με προορισμό το Μπρούκλιν και στη διάρκεια της διαδρομής είδε ένα γατάκι να διασχίζει τον αυτοκινητόδρομο.

Σταμάτησε το όχημά του για να μην το παρασύρει, αλλά το γατί είχε εξαφανιστεί. Συνέχισε έτσι τη διαδρομή του αμέριμνος, αλλά φτάνοντας στον προορισμό του άκουσε νιαουρίσματα που προέρχονταν από το κάτω μέρος του αυτοκινήτου του. Ψάχνοντας εντόπισε ένα τρομαγμένο γατάκι παγιδευμένο στο σασί του SUV που οδηγούσε.

Ενημέρωσε σχετικά τις αρχές και στο σημείο έσπευσαν επτά αστυνομικοί μεταξύ αυτών και άνδρες του τμήματος ειδικών επιχειρήσεων για να απεγκλωβίσουν το γατάκι.

Η επιχείρηση διήρκησε αρκετή ώρα και το συμπαθές τετράποδο που είχε ταξιδέψει 30 χιλιόμετρα παγιδευμένο κάτω από το αυτοκίνητο και με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος να αγγίζει τους 28 βαθμούς Κελσίου υπό το μηδέν, βγήκε σώο.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων όπου φιλοξενείται και είναι καλά στην υγεία του.