Για πολλούς νέους άνδρες το σεξ με μια ώριμη γυναίκα αποτελεί όνειρο. Ένας πιτσιρικάς που λατρεύει να πηγαίνει με γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, περιγράφει την εμπειρία που έχει με τη γειτόνισσά του, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα όπως λέει ο ίδιος να είναι και γιαγιά του.

Η ιστορία του δημοσιεύτηκε στη στήλη «Dear Deidre» που φιλοξενείται στη Sun και παρουσιάζει ενδιαφέρον κυρίως για τον τρόπο που σκέφτεται ο νεαρός.

«Είμαι 22 χρόνων αλλά πάντα όταν βγαίνω έξω με φίλους κοιτάζω μεγαλύτερες γυναίκες. Και όταν λέω μεγαλύτερες, δεν εννοώ ένα ή δύο χρόνια, αλλά δέκα ή ακόμα και 20 χρόνια πιο μεγάλες από μένα.

Πρόσφατα βρήκα καλύτερη δουλειά που μου έδωσε τη δυνατότητα να μετακομίσω σε δικό μου διαμέρισμα. Μια μέρα χτύπησα την πόρτα της γειτόνισσας για να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον κάδο σκουπιδιών. Μιλήσαμε για πολλά και διάφορα πράγματα και με κάλεσε στο σπίτι για καφέ. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι ο σύζυγός της περνά περισσότερη ώρα κάνοντας το χόμπι του, παρά μαζί της και πως αισθάνεται μοναξιά.

Με ρώτησε στη συνέχεια αν είχα φίλη και πόσο καιρό είμαι μόνος μου. Πριν προλάβω να της απαντήσω, κάθισε δίπλα μου και άρχισε να με φιλάει.

Γδυθήκαμε και κάναμε παθιασμένο στο σαλόνι. Είπε πως δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τον σύζυγό της γιατί θα έλειπε όλη τη μέρα. Το επόμενο βράδυ, όταν ο άνδρας της πήγε στην παμπ, επισκέφθηκε το διαμέρισμά μου και κάναμε ξανά σεξ.

Είναι το καλύτερο σεξ που είχα ποτέ μου. Τώρα συναντιόμαστε κάθε δεύτερη μέρα για σεξ. Κάποιες φορές μένω σπίτι της όλο το βράδυ καθώς ο σύζυγός της μπορεί να λείπει όλο το Σαββατοκύριακο. Αυτό συμβαίνει εδώ και τρεις μήνες, αλλά μόλις τις προάλλες ανακάλυψα ότι είναι 57 ετών.

Έμεινα έκπληκτος γιατί δείχνει πολύ μικρότερη. Υπέθετα πως ήταν γύρω στα 40. Δεν με ενοχλεί το γεγονός ότι είναι παντρεμένη, αν και γνωρίζω ότι θα έπρεπε.

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι η διαφορά ηλικίας. Βέβαια ούτε καν που το σκέφτομαι αυτό όταν κάνουμε σεξ, αλλά μετά, όταν χαιρετιόμαστε συνειδητοποιώ ότι μόλις έκανα σεξ με μια γυναίκα που έχει την ίδια ηλικία με τη γιαγιά μου. Περνάω υπέροχα μαζί της αλλά ντρέπομαι πάρα πολύ να το πω στους φίλους μου», αναφέρει στην επιστολή του ο νεαρός.