Οι κάμερες ασφαλείας ενός καταστήματος στην πόλη Σινσουάνγκ της Ταϊβάν καταγράφουν την προσπάθεια ενός άνδρα να κλέψει έναν αυτόματο πωλητή παιχνιδιών.

Και τα καταφέρνει με τον πλέον αντισυμβατικό τρόπο. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου ο εικονιζόμενος άνθρωπος-λάστιχο κατάφερε με μαεστρικές κινήσεις να εισχωρήσει μέσα στο μηχάνημα από το μικρό άνοιγμα που υπάρχει στο σημείο παραλαβής των παιχνιδιών και να πάρει τα λούτρινα παιχνίδια που είχε βάλει στο μάτι.

Απίστευτο κι όμως συνέβη, καθώς ο τύπος πέρα από αδύνατη σιλουέτα διαθέτει και ευλυγισία με αποτέλεσμα να τρυπώσει μέσα στο μηχάνημα σχεδόν ολόκληρος.

Το πρωί, ο υπάλληλος του καταστήματος παρακολουθώντας έκπληκτος το βίντεο του περιστατικού λέει: «Αυτός ο κλέφτης είναι τόσο ευλύγιστος.

Η ικανότητά του είναι πολύ εντυπωσιακή, ωστόσο θα πρέπει να τον αναφέρουμε στην αστυνομία. Μπορούσε ρίχνοντας πολύ λίγα χρήματα στο μηχάνημα να παίξει το παιχνίδι, μόλις 10 δολάρια Ταϊβάν (σ.σ. 28 σεντς του ευρώ).

Η ιδέα σε αυτό το παιχνίδι είναι να διασκεδάσεις παίζοντας. Δεν είναι διασκεδαστικό αν προσπαθήσεις να κλέψεις μπαίνοντας μέσα στο μηχάνημα».