Εταιρεία δίνει επιπλέον άδεια στους εργαζόμενους για να… ικανοποιηθούν σεξουαλικά

Μετά την κανονική, την αναρρωτική και τη γονική άδεια έρχεται και η σεξουαλική


ΚΟΣΜΟΣ
17:41
15/11/2018
Εταιρεία δίνει επιπλέον άδεια στους εργαζόμενους για να... ικανοποιηθούν σεξουαλικά
2
loading

Μία αρκετά πρωτοποριακή απόφαση έλαβε η εταιρεία Lelo μετά από έρευνα που έκανε σε δείγμα 2.000 ατόμων σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία.

Η εταιρεία από τη Σουηδία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο αποφάσισε να δώσει επιπλέον 4 μέρες άδεια στους εργαζομένους της ώστε να… μπορούν να αυνανιστούν με την ησυχία τους. Ή να ικανοποιηθούν σεξουαλικά με όποιον τρόπο θέλουν τέλος πάντων.

Σε αυτή την κίνηση προχώρησε καθώς στην ερώτηση τι είναι αυτό που τους κάνει χαρούμενους, το 78%των ερωτηθέντων απάντησαν οι οργασμοί είτε προέρχονται από ατομική δουλειά είτε από σεξ με σύντροφο. Μάλιστα το 66% είπε ότι αποδίδει καλύτερα στην δουλειά του μετά από οργασμούς, ενώ το 40% πιστεύει ότι είναι πιο παραγωγικό ακόμα και μία εβδομάδα μετά από καλούς οργασμούς.

Έτσι λοιπόν η Lelo UK αποφάσισε να δώσει στους εργαζομένους της τέσσερις μέρες παραπάνω τον χρόνο, προκειμένου να μπορούν να ικανοποιηθούν σεξουαλικά με άνεση, χωρίς το άγχος και το στρες της δουλειάς.

Όπως αναφέρει η Mirror, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας ερωτικών βοηθημάτων ανέφερε ότι: «Το να είναι κάποιος γεμάτος και ικανοποιημένος σεξουαλικά, είναι κάτι που εδώ στην εταιρία μας πιστεύουμε ότι είναι ανθρώπινο δικαίωμα.

Μετά τα αποτελέσματα της έρευνας, είμαστε ευχαριστημένοι που ανακοινώσαμε ότι προσφέρουμε στους υπαλλήλους μας την ευκαιρία να πάρουν τέσσερις μέρες άδεια το χρόνο.

Ελπίζουμε να τις χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να κάνουν οτιδήποτε προκειμένου να... εξερευνήσουν την ευτυχία τους και να έρθουν την επόμενη μέρα στην δουλειά, γεμάτη και χαρά και έτοιμοι να γίνουν παραγωγικοί».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Hj

    Αφού το [...]....τουλάχιστον να μη σας βλέπω!!..σωστό το bosh..

  2. avatar PanosGianaros

    Οι άνθρωποι σκέφτονται πολύ σωστά ..!
    Το κάνουν που το κάνουν όλη μέρα στη δουλειά , , , καλλίτερα θα το κάνουν σπίτι τους και με την . . . άδεια της εταιρίας. .. και πληρωμένα τα \' \' \' χειροπρακτικά \' \' \'.....!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει