Τουλάχιστον αδιάφορος παραμένει ακόμα για την προοπτική του Bitcoin ο γενικός διευθυντής της JP Morgan, εντείνοντας ωστόσο την κριτική του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε ακριβώς: «Δεν δίνω δεκάρα»! Αυτό είπε, κάπως πιο πιπεράτα, για το Bitcoin που δεν σταματά να κατακρίνει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, φτάνοντας ακόμα και «απάτη» να το χαρακτηρίσει τον Σεπτέμβριο του 2017. Σημειώνοντας πάντα πως δεν αποτελεί κίνδυνο για το πραγματικό χρήμα.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν το αφεντικό της JP Morgan μίλησε ξανά εναντίον του Bitcoin, το κρυπτονόμισμα είχε αξία 4.200 δολαρίων, πριν σκαρφαλώσει στο αστρονομικό ποσό των 20.000 δολαρίων και γκρεμιστεί εντυπωσιακά στις σημερινές του αξίες των 6.300 δολαρίων.

Σε πρόσφατο συνέδριο της Axios, ο παρουσιαστής πήρε την πρωτοβουλία να ρωτήσει τον Dimon αν έχει μετανιώσει που αποκάλεσε το Bitcoin απάτη, μιας και το κρυπτονόμισμα έκλεισε μόλις την πρώτη δεκαετία της ζωής του: «Ποτέ δεν άλλαξα ό,τι είπα, μετανιώνω απλώς που το είπα. Δεν ήθελα να γίνω ο κήρυκας κατά του Bitcoin. Στην πραγματικότητα, δεν δίνω δεκάρα [I don’t really give a shit], αυτό έχει σημασία»…