Ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάς έναν 11χρονο και το μέχρι που είναι αποφασισμένος να φτάσει αν του αποσπάσεις ένα αγαπημένο του παιχνίδι.

Στην περίπτωση ενός πιτσιρικά από το Κλίβελαντ, οι γονείς του  διαπίστωσαν από πρώτο χέρι τι είναι ικανός να κάνει ο γιος τους.

Η μητέρα του έκανε το λάθος να του πάρει το Playstation και εκείνος για να την εκδικηθεί, έκλεψε το SUV της και οδήγησε την αστυνομία σε ανθρωποκυνηγητό άνευ προηγουμένου.

Όπως αναφέρουν οι αρχές, η μητέρα του νεαρού ανακάλυψε ότι τα κλειδιά του αυτοκινήτου της είχαν εξαφανιστεί το βράδυ της Κυριακής 4/11, λίγο πριν πέσει για ύπνο.

Μόνο που ήταν πολύ αργά. Ο μικρός είχε πάρει το SUV και είχε βγει στο δρόμο σκορπώντας τον πανικό. Ανέπτυξε ταχύτητες από 115 έως 150 χλμ/ώρα, οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα και παραβίαζε σηματοδότες. Η καταδίωξη διήρκησε μισή ώρα με τον μικρό να πέφτει τελικά πάνω σε ένα σταθμευμένο φορτηγό. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για μικροτραυματισμούς, μεταφέρθηκε σε κέντρο κράτησης ανηλίκων. Σύμφωνα με την τροχαία δεν ήταν η πρώτη φορά που ο εν λόγω 11χρονος προκάλεσε αναστάτωση, καθώς στις 26 Οκτωβρίου του 2017 έκλεψε και πάλι το αυτοκίνητο της μητέρας του και άρχισε να τρέχει στον αυτοκινητόδρομο. Η καταδίωξη τότε είχε διαρκέσει μία ώρα. Και σε εκείνη την περίπτωση κανείς δεν είχε τραυματιστεί.