Η κάμερα έπιασε εργαζόμενο να ουρεί σε τρόφιμα στη γραμμή παραγωγής

Το σύστημα ασφαλείας κατέγραψε την ενέργειά του


ΚΟΣΜΟΣ
11:12
19/10/2018
Η κάμερα έπιασε εργαζόμενο να ουρεί σε τρόφιμα στη γραμμή παραγωγής
2
loading

Εργαζόμενος της Smithfield Foods, μιας εταιρείας που παράγει τρόφιμα από χοιρινό, εντοπίστηκε να κάνει την ανάγκη του στη γραμμή παραγωγής. Το σύστημα ασφαλείας κατέγραψε την ενέργειά του και το βίντεο δημοσιεύτηκε από τον ιστότοπο wavy.com προκαλώντας σοκ.

Το περιστατικό συνέβη το Σαββατοκύριακο που πέρασε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Σμίθφιλντ της Βιρτζίνια.

Όπως δείχνει το βίντεο, ο εργαζόμενος ντυμένος με την ειδική στολή που αποτελείται από κάλυμμα για τα μαλλιά, μάσκα, πανωφόρι και γάντια, τοποθετεί προϊόντα στον ιμάντα μεταφοράς. Κάποια στιγμή σταματά, βγάζει τα γάντια του και φαίνεται να ξεκουμπώνει το παντελόνι του και να ουρεί στο σημείο. Στη συνέχεια ξαναφορά τα γάντια και συνεχίζει τη δουλειά του.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έθεσε σε διαθεσιμότητα τον εν λόγω υπάλληλο μέχρι να ολοκληρωθεί η εσωτερική έρευνα που διεξάγει και πως απέρριψε περισσότερους από 22 τόνους προϊόντων.

«Αμέσως διακόπηκε η διαδικασία παραγωγής στην εγκατάσταση, καθαρίστηκε πλήρως η γραμμή επεξεργασίας και όλος ο εξοπλισμός απολυμάνθηκε πολλές φορές πριν την επανέναρξη των λειτουργιών.

Ο εργαζόμενος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα μέχρι έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της βιομηχανίας και προσθέτει: «Η άμεση αντίδραση της εγκατάστασης και των υπαλλήλων της και οι διορθωτικές ενέργειες σε αυτό το μεμονωμένο περιστατικό αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της εταιρείας να διασφαλίσει την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων της. Η ασφάλεια και η ποιότητα των προϊόντων μας έχουν θεμελιώδη σημασία για την επιτυχία μας υπογραμμίζοντας την αποστολή μας να παρέχουμε "Καλό φαγητό. Υπεύθυνα"».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar σοβαρά τώρα

    Αν η εταιρεία επέτρεπε στους εργαζόμενους να κάνουν διάλειμμα για τουαλέτα αυτό δεν θα γίνονταν και δεν θα πέταγαν 22 τόνους προϊόντα + έξοδα καθαρισμού.

    1. avatar Πάνος Β

      Ασε, που μέχρι να πάς στην τουαλέττα κάνεις και ένα τεταρτο μακρυά στην αλλη άκρη του κτιρίου επίτηδες. 20 λεπτά την ημερα δεν φτάνουν ουτε για ΖΗΤΩ. Εχω παράδειγμα από Amazon, AT&T , Verizon, DHL, UPS, K-mart!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει