Άλλη μία θηριωδία συγκλονίζει τη Βαγδάτη, όπου ένα παιδί 14 ετών δέχτηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων και δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου γιατί έμοιαζε «πολύ γκέι». Σύμφωνα με κάποια μέσα ενημέρωσης της Μέσης Ανατολής, το αγόρι ήταν μέλος της LGBT κοινότητας, ενώ κάποια άλλα ανέφεραν ότι με αναρτήσεις του αμφισβητούσε τα στερεότυπα των φύλων.

Σύμφωνα με αναφορές των ΜΜΕ, ο Hamoudi al-Mutairi κινούνταν στη γειτονιά Yarmouk της Βαγδάτης όταν οι δράστες τον καταδίωξαν και άρχισαν να τον μαχαιρώνουν χωρίς έλεος. Καθώς το νεαρό άτομο βρίσκεται στο έδαφος καλυμμένο με αίμα, ακούγεται μια φωνή να ρωτά το θύμα το όνομά του και περαιτέρω λεπτομέρειες για εκείνον. Μάλιστα, μια από τις ερωτήσεις ήταν «πιο είναι το αγόρι σου;».

Μάλιστα επειδή ήταν εξαιρετικά περήφανοι για την πράξη τους δημοσίευσαν και το βίντεο με τη δολοφονία που διέπραξαν και το αγόρι να κείτεται μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με gulfnews.com το θύμα, σε κατάσταση σοκ ρωτάει τον άντρα που κρατάει την κάμερα και βιντεοσκοπεί την επίθεση. από που προέρχεται το αίμα με το οποίο είναι καλυμμένος και η φωνή απαντά γελώντας «από τα έντερά σου». Ο 14χρονος ζητά να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και το βίντεο τελειώνει να λέει «θέλω τη μαμά μου».