Η Kim Hefer έχει τέσσερα παιδιά. Δεν είναι τετράδυμα αλλά όλα γιορτάζουν τα γενέθλιά τους την ίδια μέρα καθώς η 29χρονη γέννησε δύο φορές δίδυμα, με τέσσερα χρόνια διαφορά, και… φρόντισε να έχει μόνο ένα πάρτι γενεθλίων κάθε χρόνο.

Στις 18 Ιουλίου η οικογένεια Hefer θα έχει πάντα… γιορτή καθώς είναι η ημέρα που γεννήθηκαν όλα τα παιδιά της.

Πιστεύεται πως είναι η πρώτη φορά στη Βρετανία που δίδυμα από φυσιολογική σύλληψη γεννήθηκαν την ίδια μέρα αλλά διαφορετικό χρόνο. Σύμφωνα με μαθηματικούς οι πιθανότητες είναι μόλις μία προς 500.000!

Η Hefer γέννησε τον Devon και τον Logan φέτος, την ίδια μέρα που είχε φέρει στον κόσμο τα 4χρονα αδέλφια τους Tristan και Blake.

Ο 30χρονος σύζυγός της Freddie είπε πως περίμεναν τα δεύτερα δίδυμα να γεννηθούν στις 13 Αυγούστου αλλά εκείνα ήταν μάλλον… βιαστικά και ήρθαν ένα μήνα νωρίτερα, όταν η μαμά τους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υψηλή πίεση.

Η Hefer από το Cambridgeshire προετοιμάζεται ήδη για τον επόμενο Ιούλιο όταν με ένα πάρτυ γενεθλίων αλλά τέσσερις τούρτες θα γιορτάσει τα αγόρια της που θα γίνονται ενός και πέντε.

«Το σπίτι μου είναι μία τρέλα αυτή τη στιγμή αλλά είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι. Ο Tristan και ο Blake είναι ενθουσιασμένοι με τα αδελφάκια τους και ανυπομονούν να παίξουν μαζί τους. Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να κάνουμε άλλα παιδιά, είναι αρκετά αυτά!»

Δείτε τις φωτογραφίες…