Έχοντας πληρώσει 160 ευρώ για μια πλήρη καθαριότητα στο σπίτι, η Genevieve Snow περίμενε πως θα ήταν όλα στην εντέλεια επιστρέφοντας.

Κι όμως, αυτό που βρήκε ήταν ένας σωστός χαμός στο διαμέρισμά της στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και την καθαρίστρια λιπόθυμη από το ποτό!

Η 29χρονη εξοργίστηκε όταν είδε το θέαμα και συνειδητοποίησε πως οι δύο καθαρίστριες απόλαυσαν τη δωρεάν κάβα του σπιτιού και όρμησαν μετά στο παγωτό σοκολάτα που περίμενε στο ψυγείο.

Τις εικόνες ανέβασε η ίδια στο Facebook δείχνοντας τη μία λιπόθυμη στο πάτωμα! «Προσέλαβα δύο γυναίκες», γράφει, «αλλά δεν καθάρισαν τίποτα, ήπιαν απλώς όλο το ποτό μου και γαμ… το σπίτι μου. Η συγκάτοικός μου γύρισε στο σπίτι και βρήκε τη μία με το πρόσωπο στο πάτωμα της κουζίνας και την άλλη να έχει φύγει». Το αστείο είναι πως παρά τα 160 ευρώ που τους έδωσε, άφησε προκαταβολικά και πουρμπουάρ 50 ευρώ.

Την κρυάδα πήρε πρώτη η συγκάτοικος Kristen Nepomuceno, που δήλωσε στη «New York Post» πως τηλεφώνησε στην αστυνομία. «Είχαν πιει όλο το μπουκάλι του τζιν και μισό μπουκάλι βότκα»…

Η αστυνομία είπε στην εφημερίδα πως η καθαρίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο…