Μια υπάλληλος σε πάρκινγκ του Τέξας δήλωσε ψευδώς στην αστυνομία πως την πάτησε ένα αυτοκίνητο, αξιώνοντας παχυλή αποζημίωση.

Όταν το βίντεο από το «ατύχημα» έγινε ωστόσο viral, τα πράγματα πήραν μια αναπάντεχη τροπή!

Στο υλικό λοιπόν βλέπουμε την Judine Reed, που δούλευε σε πάρκινγκ του Lake Georgetown, να ουρλιάζει «με πάτησε» σε κλήση της στην άμεση δράση. Όσο εκείνη εκλιπαρεί την αστυνομία να τη σώσει, ο οδηγός κάθεται αναπαυτικά στη θέση του και βιντεοσκοπεί την τρελή αυτή παράσταση. Και είναι ήσυχος γιατί ξέρει πως είναι αθώος και ότι όλα υπάρχουν σε βίντεο.

Ο Chris Hampshire ανέβασε κατόπιν το βίντεο online και έγινε κακός χαμός τόσο στο Facebook όσο και το YouTube. Είπε μάλιστα πως φεύγοντας από το πάρκινγκ είδε «15 περιπολικά με τις σειρήνες τους να περνούν δίπλα μου». Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν και τότε «τους έδειξα το βίντεο και κατάλαβαν τη θέση μου και με άφησαν να φύγω».

Το αστυνομικό τμήμα του Georgetown επιβεβαίωσε πως ανταποκρίθηκε στην κλήση, δεν βρήκε ωστόσο καμιά ζημιά τόσο στο αμάξι όσο και το «θύμα». Εκπρόσωπος της διαχειρίστριας εταιρίας του πάρκινγκ δήλωσε κατόπιν πως η γυναίκα έχασε τη δουλειά της, καθώς αυτό «είναι προς το συμφέρον όλων μας»…